Timp liber - Scris de , Tuesday, 19 October 2010 11:42 - 0 comentarii

Bruce Willis – Greu de… pensionat

Celebrul actor din “Greu de ucis” revine în 2010 cu pelicula… “Greu de pensionat”, o comedie explozivă în care joacă mulţi alţi veterani ai marelui ecran: Morgan Freeman, Helen Mirren, John Malkovich şi Richard Dreyfuss, scrie Cinemagia.

Filmul nu are nicio legătură cu seria “Greu de ucis”, titlul său original fiind “RED: Retired Extremely Dangerous” (în traducere aproximativă, Pensionarul extrem de periculos), însă cu siguranţă titlul găsit de români va atrage mai multă lume la cinematograf. Comedia va rula din 22 octombrie la Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Odeon Cineplex (Cluj), precum şi în toată reţeaua Cinema City (din Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacău, Iaşi, Timişoara, Arad).

Filmul prezintă povestea lui Frank (Bruce Willis), un spion de top, cu ceva probleme de adaptare la viaţă de pensionar. Pentru că ştie prea multe, actuala conducere a CIA trimite un asasin pe urmele sale, aşa că Frank apelează la vechii lui colegi: Joe (Morgan Freeman) – fostul sau şef, acum internat într-un azil de bătrâni, Victoria (Helen Mirren) – un personaj de elită al CIA care nu poate să trăiască fără acţiune şi Marvin (John Malkovich) – un asasin guvernamental căruia i s-au administrat droguri zilnic timp de 11 ani.

Într-un interviu acordat recent, Bruce Willis a fost întrebat dacă, după o carieră atât de bogată, mai există ceva în meseria să care să-l sperie. Răspunsul a fost surprinzător: “Am temeri în fiecare zi, nu pot să nu mă gândesc că, la un moment dat, va veni şi rândul meu să fac prostii sau să încurc lucrurile. Dar îmi este mult mai frică, de exemplu, să nu fac o greşeală în educaţia fiicelor mele. Acolo, proporţia erorii ar fi cu mult mai mare”.



Comentariile sunt inchise.

Utilitar - Aug 1, 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Mai multe în secţiunea Utilitar


Economic - Mar 8, 2024 9:27 - 0 comentarii

Femeile și investițiile: avem nevoie de o demistificare, pentru șanse mai mari pentru femei

Mai multe în secţiunea Economic


Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber