Economic - Scris de , Tuesday, 19 October 2010 15:22 - 0 comentarii

Vom putea compara prețurile produselor pe internet!

Proprietari de magazin, atenţie! Peste un an, romậnii vor putea să verifice pe internet dacă preţul unui produs dintr-un magazin este mai mare decật în altul, potrivit unui proiect al Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), citat de NewsIn.
Proiectul “Observatorul preţurilor” costă 2 milioane de euro şi va fi implementat într-un an, potrivit reprezentanţilor MECMA.
“Este vorba de un portal de internet pe care vor apărea săptămânal preţuri ale unor produse din întreaga ţară. Ne gândim în principal la produsele ce fac parte din coşul zilnic al populaţiei, dar pot fi şi alte produse. Acest portal va permite populaţiei să compare preţurile din magazine”, au adăugat oficialii, citaţi de NewsIn.
Romậnia a copiat ideea “Observatorului preţurilor” de la greci. Acolo, proiectul a fost deja implementat şi a dus la scăderea preţurilor cu procente semnificative, de circa 7-8%, potrivit oficialilor MECMA.
În iulie, Adriean Videanu, fostul ministru al economiei, spunea că prin acest proiect se vor centraliza preţurile la diferite produse practicate de peste 1.400 de comercianţi în pieţe şi de lanţurile de magazine şi hypermarketuri.



Comentariile sunt inchise.

Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

Mai multe în secţiunea Divertisment


Utilitar - Aug 1, 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Mai multe în secţiunea Utilitar