Timp liber - Scris de , Thursday, 19 October 2017 15:35 - 0 comentarii

Dragostea, în… campanie! Un tânăr din Orientul Mijlociu își caută jumătatea în România printr-o campanie inedită de PR

 

“În căutarea lui Venus” are ca scop găsirea unei femei independente, rubensiene, inteligente

 

Găsirea perechii perfecte în dragoste poate fi una dintre cele mai mari provocări, iar atingerea acestui vis pare, pentru mulți, aproape imposibilă. Și atunci de ce nu ne-am lăsa în grija unor experți în matchmaking, așa cum ascultăm de specialiști în multe alte domenii ale vieții? Agenția globală de management al relațiilor personale Ivy International a lansat în Europa campania ‘În căutarea lui Venus’, o campanie publică revoluționară pentru a găsi perechea perfectă pentru un client de elită al agenției. Este vorba despre un bărbat chipeș, în jur de 30 de ani, cu puternice valori de familie, născut și crescut în Orientul Mijlociu, educat în Statele Unite ale Americii, care a apelat la Ivy International în căutare de ajutor pentru a naviga împotriva… curentului convențiilor și pentru a-și găsi partenera de viață pe care și-o dorește cu adevărat. Nu vrea femeia perfectă, ci perechea perfectă pentru el.

Venus, unde ești?

Așadar, se caută, inclusiv în România, o… Venus modernă care întruchipează cu adevărat virtuțile și calitățile zeiței. O femeie independentă, sofisticată, inteligentă, cu rotunjimi, care să aibă o atitudine pozitivă și care să se simtă confortabil într-un mediu internațional. Căutarea are loc în patru țări europene: Ucraina, România, Cehia și Belgia. Inițial, tânărul a avut în vedere ca această căutare să aibă loc doar în Europa de est datorită aprecierii sale profunde pentru istoria bogată a regiunii și pentru cultura sa. Însă, atunci când a făcut cunoștință cu abordarea multiculturală și practică a colaboratorilor agenției Ivy, a fost fermecat și a decis să adauge și Belgia în listă.

Procedura

Procedura de găsire a unei perechi constă în câteva etape gândite cu atenție. Doritoarele vor trebui întâi de toate să se prezinte la unul dintre evenimente inițiale*, organizate în fiecare dintre cele patru țări. Pentru România, acest eveniment va fi în weekendul 28-29 octombrie, în București, locația exactă urmând să fie anunțată pe siteul www.searchforvenus.com.

  1. La evenimentele inițiale, care au loc doar în prezența reprezentatelor agenției de matchmaking Ivy International, fiecare candidată va fi intervievată și fotografiată.
  2. În următoarele patru săptămâni de la prima întâlnire, toate femeile vor afla dacă vor continua sau nu către etapa următoare.
  3. Următorul pas constă într-un interviu detaliat cu candidatele rămase. Acestora li se va cere și să completeze un chestionar și să semneze un contract ce asigură confidențialitatea ambelor părți în orice moment.
  4. Pe baza acestor interviuri, se realizează o listă scurtă ce va fi prezentată clientului Ivy.
  5. În acea etapă, doar dacă ambele părți doresc în continuare să se întâlnească, se va face schimb de detalii personale și va fi aranjată o primă întâlnire.

În timpul procesului, Ivy va oferi asistență atât pentru client, cât și pentru candidată, dacă aceștia o vor cere.

De ce să lași iubirea adevărată în seama coincidenței?

Agenția Ivy International oferă asistență oricui are nevoie de puțin ajutor pentru a găsi o iubire de durată. Pețitul există din cele mai vechi timpuri, însă Ivy a profesionalizat procesul. Agenția depășește clasica găsire a unei perechi bazată pe speranță și noroc și apelează, în schimb, la procese precum head hunting și consultanță.

“Toată lumea dorește să iubească și să fie iubit. În viața noastră profesională ne înconjurăm de consultanți și experți pentru a ne îndruma, deci de ce ne-am baza pe noroc atunci când vine vorba de dragoste? Noi, la Ivy International, oferim ajutor oricărei femei și oricărui bărbat ce ne cere susținerea în a găsi iubirea adevărată”, explică Inga Verbeeck, fondatoare și CEO a Ivy International.

Puteți urmări și folosi acest clip în care Inga Verbeeck, fondatoare și CEO a Ivy International explică de la ce a pornit campania „În căutarea lui Venus”.

Agenția internațională Ivy a organizat deja mai multe campanii matrimoniale discrete precum ‘În căutarea lui Apollo’ sau ‘În căutarea Vulpilor Argintii’.

 

*Evenimente inițiale:

  • 28 și 29 octombrie: locația va fi anunțată pe searchforvenus.com (România)
  • 4 și 5 noiembrie: Dox Gallery Airship (Praga – Cehia)
  • 18 și 19 noiembrie: Museum Aan de Stroom (Antwerp – Belgia)

 

Accesează www.searchforvenus.com pentru a te înregistra în avans sau pentru a afla mai multe despre campanie.

 

 

Despre Ivy International

Ivy International este o agenție globală de management al relațiilor personale ce oferă o serie de servicii unice, personalizate și cuprinzătoare ce vin în ajutorul elitei mondiale în realizarea obiectivelor personale. Dedicată oferirii unei experiențe personale valoroase către o dragoste durabilă, Ivy furnizează servicii de neegalat. Ivy International înțelege importanța oferirii unui mediu protejat și foarte profesionist pentru clienții săi de elită. http://ivyrelations.com/



Comentariile sunt inchise.

Economic - Mar 8, 2024 9:27 - 0 comentarii

Femeile și investițiile: avem nevoie de o demistificare, pentru șanse mai mari pentru femei

Mai multe în secţiunea Economic


Auto - Feb 14, 2024 11:40 - 0 comentarii

Carburantul HVO100: pentru prima dată la stațiile de alimentare Eurowag!

Mai multe în secţiunea Auto


Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional