Economic - Scris de , Thursday, 18 February 2021 9:23 - 0 comentarii

Eurowag își unește forțele cu Last Mile Solutions şi își consolidează serviciul eMobility

Acest parteneriat consolidează în continuare angajamentul EUROWAG față de mobilitatea ecologică și poziția sa inovatoare ca furnizor principal de soluții în industria transportului rutier comercial.

EUROWAG, unul dintre principalii furnizori de soluții comerciale de transport, a anunțat creșterea investițiilor în Last Mile Solution, platforma olandeză eMobility cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa. Acordul sprijină poziția EUROWAG pe piața eMobility și confirmă concentrarea acesteia asupra transportului durabil. Prin intermediul acestui parteneriat, ambele societăți își vor uni eforturile pentru a furniza clienților din întreaga Europă servicii eMobility de top.

„Viziunea noastră este de a democratiza industria mobilității pe șosele printr-o revoluție tehnologică. Creăm soluții financiare și tehnologice sustenabile în beneficiul domeniului nostru de activitate, al societății și al mediului. Parteneriatul cu Last Mile Solution contribuie la obiectivele ecologice ale EUROWAG și sporește concentrarea asupra industriei auto“, a declarat Martin Vohánka, Director executiv al EUROWAG.

Last Mile Solutions oferă cea mai completă și independentă platformă de încărcare pentru vehiculele electrice și de gestionare inteligentă a energiei pentru întreprinderile e-Mobility din Europa. Last Mile Solutions operează peste 37.000 de puncte de încărcare conectate și are peste 150.000 de carduri de încărcare active cu utilizatori din peste 22 de țări. Cu platforma sa avansată care oferă o soluție-white label și funcționalități de top, Last Mile Solutions permite companiilor din sectoarele de încărcare pentru vehiculele electrice, din sectorul automobilelor, al energiei și din sectorul public să ofere clienților și utilizatorilor finali de autovehicule electrice o platformă extrem de fiabilă de gestionare a încărcării pentru vehiculele electrice, concentrându-se asupra experienței excelente a utilizatorilor finali.

 „În calitate de lider în industria mobilității, este de datoria noastră să conducem eforturile de durabilitate și să dedicăm resurse diferitelor proiecte și inițiative adaptate mobilității curate.“ A declarat Giles Shrimpton, Director General Auto al EUROWAG.

Creșterea investițiilor în Last Mile Solutions este următorul pas în urma schimbării strategiei Eurowag în rolul unui furnizor integrat de soluții de mobilitate și a angajamentului său de a contribui la crearea unor soluții de mobilitate durabile și ecologice

„EUROWAG a introdus în ultimii 2 ani mai multe produse pentru șoferii și operatorii de automobile electrice și, prin urmare, vedem un mare potențial de sinergii cu portofoliul Last Mile Solution. Credem că împreună putem îmbunătăți propunerea de valoare a clientului pentru o serie de produse. De exemplu: Sisteme de gestionare a flotei, Servicii telematice, Navigare auto și analiza datelor“ a explicat Petr Füzék, șeful eMobility al EUROWAG.

 Eric van Voorden, Co-fondator și Director Executiv al Last Mile Solutions a adăugat:

 „Prin această investiție, am pus bazele unui parteneriat profund, unic în sectorul încărcării pentru vehiculele electrice. Pe lângă sinergiile tehnice și comerciale dintre EUROWAG și Last Mile Solutions, există o chimie personală și antreprenorială solidă între cele două organizații. Această investiție de creștere va accelera extinderea noastră paneuropeană și va spori dezvoltarea de noi funcționalități pentru a optimiza călătoria clienților șoferilor de vehicule electrice, menținând în același timp independența noastră unică față de clienții noștri B2B.

Parteneriatul dintre cei doi furnizori de platforme de vârf din industrie va contribui în mod semnificativ la trecerea la electrificare în industria mobilității și a transporturilor din Europa. Noile produse și servicii rezultate în urma acestei cooperări vor fi lansate deja în 2021.



Comentariile sunt inchise.

Auto - Feb 14, 2024 11:40 - 0 comentarii

Carburantul HVO100: pentru prima dată la stațiile de alimentare Eurowag!

Mai multe în secţiunea Auto


Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic