Sănătate - Scris de , Sunday, 3 October 2021 10:49 - 0 comentarii

Grupul medical turc ACIBADEM a deschis o reprezentanță la Iași, a cincea din România

An de an, mii de români iau calea Turciei pentru a recăpăta ce au mai de preț – sănătatea. În ultimii ani, Turcia a devenit un reper important pe harta medicinei mondiale: cu medici extrem de bine pregătiți – în special la universități americane, spitale ce oferă confortul unui hotel de lux și tehnologii de ultimă generație care mai pot fi găsi doar în alte câteva centre medicale de top în întreaga lume, grupul medical ACIBADEM este cel mai cunoscut și mai căutat brand de sănătate din Turcia.

Românii apelează în număr mare la serviciile medicale din Istanbul, alături de bolnavi din alte 50 de țări. Sunt și mulți ieșeni printre cei care au beneficiat deja de tratamente, investigații și operații complexe în spitalele ACIBADEM din Istanbul, așa că furnizorul de servicii medicale de top a decis să își deschidă un birou oficial în oraș, pentru zona Moldovei.

Prin intermediul reprezentanței oficiale deschise la Iași, pacienții din zonă vor avea acces direct și rapid la medici și tratamente, cu ajutorul consultanței oferite gratuit de reprezentanții ACIBADEM.



Comentariile sunt inchise.

Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Economic - Apr 4, 2024 11:28 - 0 comentarii

Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”

Mai multe în secţiunea Economic


Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic