Ultima oră - Scris de Newzilla, Wednesday, 14 September 2022 10:07 - 0 comentarii
Un nou jucător pe piață: Cebia verifică istoricul mașinilor rulate

Un nou jucător, cu ani de experiență în verificarea istoricului mașinilor second hand, a intrat pe piața din România. Este vorba de Cebia, o companie fondată în 1991 în Cehia și deținută de EAG, un holding de tehnologie din grupul de investiții Portiva, care se concentrează pe energie, real estate, tehnologie și servicii digitale în sectorul auto și fonduri de investiții. Cebia este o companie stabilă și respectată, care ajută de peste 30 de ani șoferii să lupte împotriva practicilor frauduloase și este contactată și de poliție și experți criminaliști pentru informații despre mașini. Pe lângă verificarea istoricului vehiculelor din țara lor de origine, compania oferă și verificări ale originii vehiculelor sau date legate de siguranță. În România, Cebia se adresează nu numai clienților finali, ci și potențialilor parteneri de afaceri.
„În sistemul nostru avem date despre mașini din aproape toată lumea, majoritatea provenind din Europa, bineînțeles, deoarece mașinile europene constituie cea mai mare parte a ofertei dealerilor de pe acest continent. Clienții din Europa reprezintă o parte semnificativă, parte a clientelei noastre”, explică Martin Pajer, directorul Cebia, care de mai bine de 30 de ani ajută la combaterea practicilor neloiale în vânzarea de mașini second hand. În acest moment, Cebia lucrează la versiunile complete în engleză și germană și se pregătește pentru alte țări.
„Am decis să venim în România pentru că este o țară în care există un mare interes în verificarea istoricului mașinilor uzate, iar rata fraudelor precum disimularea accidentelor și avariilor, derularea contorului de parcurs și falsificarea țării de origine este destul de mare, “, spune Pajer. Peste un milion de mașini second hand sunt revândute în România în fiecare an. Majoritatea au o origine străină declarată, cel mai adesea germană.
În România, Cebia va oferi și verificări ale istoricului vehiculelor direct pe portalurile de publicitate. „Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri și la momentul potrivit în care serviciile noastre îi pot ajuta să evite să devină victime ale fraudei”, mai clarifică Pajer, adăugând că Cebia a lansat și campanii de marketing și comunicare în România.
Folosind un sistem de verificare a istoricului vehiculului, și anume istoricul mașinii Cebia, este posibil să detectați un kilometraj retrocedat, accidente și valoarea pagubelor. În plus, țara de origine reală, anul real de fabricație, data primei înmatriculări, orice furt. sau comisioane de închiriere sau de credit de consum, istoricul service-ului, evenimentele de service de rechemare, echipamentul real de către producător și o serie de alte informații. De asemenea, este posibil să vedeți fotografii cu mașina după un accident sau dintr-un anunț. Clienții primesc, de asemenea, instrucțiuni foarte detaliate despre cum să verifice originalitatea actelor unui vehicul, astfel încât să poată verifica dacă mașina nu a fost redenumită ilegal și refăcută, de exemplu, din mai multe mașini lovite, sau a primit identitatea unei alte mașini, acoperind un furt.
Sistemul de verificare a istoricului auto este disponibil online nonstop la ro.cebia.com. Avantajul incontestabil al portalului este că informațiile de bază sunt gratuite. Aceasta înseamnă că clientul poate vedea, în mod gratuit, dacă mașina în cauză are un istoric de urmărire și câte înregistrări și pe ce perioadă de timp sunt disponibile aceastea, ceea ce în sine poate avea o importanță semnificativă în decizia de cumpărare. Cu Cebia, un client nu va plăti niciodată pentru a verifica un vehicul și apoi va constata că nu este disponibilă nicio informație despre el. Prețul pentru o verificare a antecedentelor depinde de cantitatea de informații disponibile și variază de la 29 la 89 RON.
- Analiză mărfuri: aurul ia o pauză; cafeaua urcă iar petrolul se pregătește de creștere
- Cebia: verificați ce cumpărați – una din cinci mașini rulate aduse din Germania… nu e din Germania!
- Cebia avertizează: aveți grijă la site-urile false!
- Eurowag și-a modernizat portalul pentru clienți
- 5 sfaturi înainte de a cumpăra o mașină rulată: ce și cum să verificați vehiculul privind datele sale reale
- Cancerul la copii: cele mai frecvente tipuri, explicate de un medic cu peste 2.000 de pacienți tratați
- Cum ajută Eurowag companiile să facă față complexității taxelor rutiere
- „Iubirea mea a rămas la Marea Egee” – un nou serial transmis de Dizi Channel în România!
- Emma Copland noul Director HR al Eurowag
- „Domnul Mayfair” – un nou serial original FilmBox va începe pe 1 octombrie în România!
- Eurowag a fost inclusă în prestigiosul indice FTSE250 al Bursei de Valori din Londra
Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii
Rezultatele UEFA Champions League
Mai multe în secţiunea Sport
- România, locul 4 la C.M. de gimnastică feminină
- Mircea Lucescu în topul celor mai buni atrenori din ultimii 10 ani
- CFR Cluj s-a învins singură!
- Bayern Munchen – CFR Cluj, în Liga Campionilor
- Ion Crăciunescu, printre cei mai buni arbitri din ultimii 25 de ani
Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii
Low, low, low-cost…
Mai multe în secţiunea Travel
- Cine-i cea mai frumoasă țară din… țară?
- 37 km/h cu… telecabina!
- Cel mai lung tunel din lume, aproape gata
- Domeniul schiabil din Poiana Braşov se extinde!
Social - Oct 21, 2010 13:21 - 0 comentarii
Companiile caută angajaţi cu studii superioare şi vorbitori de limbi străine
Mai multe în secţiunea Social
- Studenţii la medicină: România, au revoir!
- Cora face angajări!
- Sindicaliștii pichetează Guvernul și Ministerul Economiei
- Posibilă grevă la metrou
- Profesorii pleacă de la ore şi cer demisia lui Funeriu