Auto - Scris de , Tuesday, 27 September 2022 10:46 - 0 comentarii

Eurowag a fost inclusă în prestigiosul indice FTSE250 al Bursei de Valori din Londra

Compania fondată de cehul Martin Vohanka a fost inclusă în indicele FTSE250 al Bursei de Valori din Londra, care ține cont de capitalizarea bursieră a companiilor. Eurowag este listată alături de mărci prestigioase, precum Aston Martin și Marks & Spencer

Eurowag, furnizor de top de soluții de transport rutier integrat în Europa, a fost recent listat pe indicele bursier FTSE250. Prestigiul indicelui Bursei de Valori din Londra se bazează pe capitalizarea bursieră a companiilor. Eurowag a fost fondată de antreprenorul ceh Martin Vohánka, care este încă proprietarul majoritar al companiei.

Eurowag alături de mărci de renume mondial

Eurowag a fost listat la Bursa de Valori din Londra sub numele W.A.G. Payment Solutions cu mai puțin de un an în urmă, în octombrie 2021. Firma a înlocuit Frasers Group în indicele FTSE250 (cunoscut sub numele de „footsie”) în această săptămână. Compoziția indicelui FTSE250 este actualizată trimestrial. Indexul include câteva mărci de renume mondial, cum ar fi Aston Martin și Marks & Spencer.

„Aderarea la FTSE 250 este o piatră de hotar importantă pentru noi și consolidează poziția Eurowag ca entitate cotată la bursă. Sunt convins că datorită tehnologiilor noastre de ultimă oră, portofoliului larg de servicii și profilului financiar puternic, suntem cel mai bine plasați pentru a construi pe aceste baze, stimulând o creștere atractivă în continuare”, spune Martin Vohánka, fondator și CEO al Eurowag.

Compania își propune să crească în continuare

Eurowag și-a publicat recent rezultatele pentru prima jumătate a acestui an. A înregistrat o creștere susținută și convingătoare și și-a confirmat perspectivele financiare pe termen mediu. Eurowag creează produse și servicii pentru companiile de transport internațional. Soluțiile sale tehnologice unice ajută transportatorii să digitalizeze și să-și crească profitabilitatea și eficiența. Compania își propune, de asemenea, să contribuie la reducerea impactului asupra mediului al transportului comercial și să accelereze tranziția către mobilitatea cu emisii scăzute de carbon.



Comentariile sunt inchise.

Auto - Feb 14, 2024 11:40 - 0 comentarii

Carburantul HVO100: pentru prima dată la stațiile de alimentare Eurowag!

Mai multe în secţiunea Auto


Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport


Sănătate - Mar 1, 2024 9:30 - 0 comentarii

5 greșeli pe care le fac pacienții atunci când își aleg un spital în străinătate

Mai multe în secţiunea Sănătate