Divertisment - Scris de , Monday, 3 October 2022 10:12 - 0 comentarii

„Domnul Mayfair” – un nou serial original FilmBox va începe pe 1 octombrie în România!

House Lightroom Exercise 1

Serialul, cu Armand Assante și Steven Bauer în rolurile principale, are 10 episoade și va fi difuzat pe platforma de streaming FilmBox+, începând cu 1 octombrie 2022

Armand Assante (cunoscut din filme precum Gotti, American Gangster) și Steven Bauer (cunoscut din seria Ray Donovan) sunt vedetele unui nou serial original FilmBox, „Domnul Mayfair”, începând cu 1 octombrie! Un total de 10 episoade vor ține fanii în fața televizorului (sau a oricărui dispozitiv conectat la internet), pentru un serial unic care conține dramă, comedie, acțiune, mister și dragoste.

Dar cine este… Domnul Mayfair?

Max Mayfair trăiește „the good life”, conducând un club de noapte de succes din Londra și amestecându-se prin cele mai strălucitoare mulțimi. Asta până la sosirea nepoatei sale de care nici nu știa, Barbara. Pentru a complica lucrurile, foștii săi asociați mafioți, Mike și Armen apar la ușă după ce au fugit din New York. Motivul? Au ucis un bărbat. Implicat într-un jaf în Portugalia, Max capătă un inamic periculos când

Barbara îl convinge să fure niște milioane de la mafia rusă. Singura modalitate de a-și proteja familia acum pare să fie îmbrățișarea căilor criminale pe care sperase să le lase în urmă.

Serialul este regizat și co-produs de Philippe Martinez, un „expert” în filme și seriale de acțiune, care a regizat sau produs filme cu legende de la Hollywood precum Christian Bale, Jean Claude Van Damme, Steven Seagal și mulți alții. Martinez a regizat recent „Iubită pentru tata” (My Dad’s Christmas Date), tot pentru SPI International. Unul dintre coproducători este Loni Farhi, președintele SPI International. „Domnul Mayfair este un omagiu, este partea Americii care este foarte fascinantă – sunt anii ’60 – și cred că am rămas cumva blocat în acea perioadă în capul meu. I-am făcut conceptul mai întâi lui Loni Farhi, partenerul meu de producție, și i-am spus că vreau să fac un spectacol care să aibă un pic de nostalgie. I-am mai spus că vreau să fac ceva foarte muzical”, a spus Philippe Martinez.

Serialul a fost filmat în Portugalia și Anglia, spre încântarea fanilor locali. Assante și Bauer, care se bucură de multă vreme de adularea publicului, fac echipă cu Ken Davitian, cunoscut pentru scenele sale comice din Borat și a cărui versatilitate căutată l-a adus cândva în postura de a juca rolul lui Luciano Pavarotti. Vorbind despre personajul său din serial, Armand Assante a spus: „El este o combinație între o revenire minunată la personajele pe care le vezi în anii 50 și 60. Este un spărgător de seifuri profesionist, este un vrăjitor. Iar succesul pe care l-a avut ca spărgător îl face să spună într-o zi, știi ce, destul! Problema este că nu scapi niciodată de acea istorie…”

FilmBox+ va începe difuzarea serialului pe 1 octombrie: primele episoade vor fi urcate pe platformă în octombrie, iar ultimele 5 episoade, în noiembrie. FilmBox Premium va difuza abonaților serialul începând cu 7 noiembrie.



Comentariile sunt inchise.

Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional


Social - Oct 21, 2010 13:21 - 0 comentarii

Companiile caută angajaţi cu studii superioare şi vorbitori de limbi străine

Mai multe în secţiunea Social


Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii

Low, low, low-cost…

Mai multe în secţiunea Travel