Auto - Scris de , Thursday, 6 October 2022 11:27 - 0 comentarii

Emma Copland noul Director HR al Eurowag

Emma Copland are o bogată experiență în HR, conducând anterior departamentul de resurse umane la RM plc, Centrica și The Bicester Collection, printre altele.

Emma Copland a devenit noul director de resurse umane al Eurowag. De-a lungul carierei, a ocupat funcții de conducere în mai multe companii internaționale. Ea aduce la Eurowag o bogată experiență în managementul resurselor umane, din companii cu angajați în multe țări din întreaga lume. În calitate de Chief People Officer (CPO), ea va fi responsabilă de managementul strategic al resurselor umane, procesele și dezvoltarea personalului organizației, construirea culturii companiei și activitățile de employer branding.

Sarcina principală a noului CPO este de a dezvolta potențialul angajaților companiei folosind cele mai recente tendințe globale, astfel încât munca lor să întărească competitivitatea companiei în toată Europa. Din pozitia ei, ea ar trebui astfel sa contribuie la succesul intregii companii prin crearea unui mediu de lucru în care angajații să fie multumiți și motivați ​​pe termen lung.

Copland: HR-ul și afacerile merg mână în mână

Eurowag este o combinație între o corporație tradițională, listată la Bursa de Valori din Londra și o afacere de familie care este condusă de fondatorul său de peste 25 de ani. Acest lucru creează un mix special care oferă Eurowag o poziție unică pe piața muncii. Mai mult , este o companie care pune mare accent pe sustenabilitate. Din aceste motive, sunt încântată să fac parte din echipă și aștept cu nerăbdare să văd cum împreună putem duce compania înainte în ceea ce privește creșterea, atât de afaceri, cât și de personal“, spune Emma Copland, adăugând: “Deși sună ca un clișeu, fără oameni nu există afaceri. Treaba mea este să mă asigur că businessul și HR-ul merg mână în mână și se completează reciproc.

Emma Copland are peste 25 de ani de experiență în domeniul resurselor umane, în principal în domeniul tehnologiei și al afacerilor orientate către clienți. Înainte de a se alătura Eurowag, ea a petrecut trei ani ca director de resurse umane la RM plc, o companie de soluții IT specializată în educație. Ea a lucrat, de asemenea, ca director de resurse umane pentru furnizorul de servicii energetice Centrica și a condus, de asemenea, resursele umane pentru lanțul de design de destinații de shopping The Bicester Collection. Cu toate acestea, în cariera ei bogată nu s-a limitat strict la HR, ci și-a antrenat abilitățile și pe posturi în marketing și management financiar. Originară din Marea Britanie, a absolvit Universitatea din Edinburgh. Ea deține o calificare prestigioasă a Chartered Institute of Personnel Development (CIPD) de la Universitatea Westminster.

Inovație nu numai în mobilitate

În ciuda situației globale dificile, Eurowag realizează o creștere susținută și convingătoare. Acest lucru este evident din rezultatele primului semestru al acestui an, în care compania și-a confirmat perspectivele financiare pe termen mediu. De asemenea, a fost inclusă recent în prestigiosul indice bursier FTSE 250 al Bursei de Valori din Londra. Misiunea Eurowag este de a ajuta operatorii de transport să se digitalizeze, ceea ce duce la o mai mare eficiență și profitabilitate, și de a reduce impactul asupra mediului al transportului rutier comercial. Eurowag nu își limitează inovația la business: inspiră și o abordare a CSR în care își implică activ angajații. Fiecare angajat primește un buget individual pentru proiecte caritabile, pe care îl poate folosi după cum consideră de cuviință.

CV-ul Emma Copland pe rețeaua profesională LinkedIn poate fi găsit la acest link.



Comentariile sunt inchise.

Sănătate - Mar 1, 2024 9:30 - 0 comentarii

5 greșeli pe care le fac pacienții atunci când își aleg un spital în străinătate

Mai multe în secţiunea Sănătate


Utilitar - Aug 1, 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Mai multe în secţiunea Utilitar


Auto - Mar 25, 2024 10:24 - 0 comentarii

Taxa europeană, deja în Slovacia

Mai multe în secţiunea Auto