Divertisment - Scris de , Monday, 11 October 2010 14:28 - 0 comentarii

Primăria Techirghiol joacă la Loto

Primarul Adrian Stan va cere Consiliului Local să aprobe, în şedinţa din 19 octombrie, un proiect care prevede ca instituţia pe care o conduce să joace la Loto, scrie site-ul Realitatea TV. Impulsionat probabil de faptul că premiul cel mare la Loto 6/49 a fost câştigat de două ori în ultimele două săptămâni, primarul propune ca toţi consilierii locali să cedeze o parte din indemnizaţie într-un fond din care să fie cumpărate bilete la Loto. Apoi, fiecare consilier va propune un număr.

“Dacă dă Dumnezeu să câştigăm, avem bani pentru co-finanţarea proiectelor. Dacă nu, o să trebuiască să facem un împrumut bancar sau să găsim alte variante. Atât timp cât există o şansă, de ce să n-o jucăm, chiar dacă e una la un milion?”, spune Adrian Stan.

Edilul nu exagerează când “cântăreşte” probabilitatea de câştig, ba din contră: statistic, şansa de a nimeri cele şase numere este de 1 la 14.000.000. Primarul liberal este convins că propunerea sa va fi aprobată de Consiliul Local, deoarece PNL şi PSD au încheiat o înţelegere la nivel local şi au majoritate.



Comentariile sunt inchise.

Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional


Social - Oct 21, 2010 13:21 - 0 comentarii

Companiile caută angajaţi cu studii superioare şi vorbitori de limbi străine

Mai multe în secţiunea Social