Divertisment - Scris de , Tuesday, 12 October 2010 9:30 - 0 comentarii

Courtney Cox şi David Arquette, separaţi

Actorii au anunţat oficial că sunt despărţiţi de ceva vreme, însă au rămas “dedicaţi” misiunii de părinţi, dar şi ideii de a rămâne prieteni apropiaţi, se arată într-un comunicat de presă semnat de amândoi şi citat de Associated Press.

Courtney Cox, 46 de ani şi David Arquette, 39, s-au cunoscut în 1996 pe platourile de filmare a peliculei Scream. S-au căsătorit trei ani mai târziu şi au o fetiţă împreună, de 6 ani.

“Motivul pentru care ne despărţim este să ne înţelegem mai bine pe noi înşine şi să ştim ce dorim de la un partener în căsnicie”, au mai scris cei doi în comunicat, emis imediat după ce presa a aflat că trăiesc separat.

Courtney Cox a devenit celebră datorită serialului Friends la care Arquette este co-producător. Cox şi Arquette vor juca din nou împreună într-un sequel (o continuare – n.r.) al filmului Scream, producţie care va fi lansată anul viitor.



Comentariile sunt inchise.

Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport