Divertisment - Scris de , Monday, 18 October 2010 16:02 - 0 comentarii

Pure Senses Pure Sound

Gabrielle, cea mai bună cântăreaţă britanică de soul, vine în premieră în România şi deschide serile “PURE SENSES PURE SOUND” la Fratelli Studios, pe 28 octombrie. Gabrielle înregistrează în prezent un nou album şi declară pe pagina sa de Facebook că “de abia aşteaptă să se întoarcă pe scenă”, cu ocazia lansării noului material discografic. “Asta este ceea ce ştiu să fac cel mai bine şi iubesc muzica mai mult decat orice altceva”, spune ea. Despre nebunia generată de succesul fulminant al single-ul „Dreams”, piesa care a propulsat-o şi care i-a adus un loc în Cartea Recordurilor pentru cea mai înalta poziţie ocupată de o melodie de debut, Gabrielle spune că piesa e inspirata din viata ei personala.

„Făcand muzica autobiografică simt ca îi las pe cei ce mă ascultă să înţeleagă cine sunt şi prin ce trec. Ştiu că mulţi nu agrează acest gen de expunere, dar este felul în care m-am exprimat mereu, prin muzica”, declară artista londoneză. Gabrielle le promite fanilor un recital senzual de peste o oră, presărat cu piesele care au facut-o celebră precum „Dreams”, „Out Of Reach” sau „Rise”.

După Gabrielle, seria evenimentelor FINLANDIA PURE SENSES PURE SOUND va continua cu alte două dive: Vaya Con Dios și Melanie Fiona, care vor susţine concerte pe aceeaşi scenă din Fratelli Studios pe 11 noiembrie, respectiv pe 2 decembrie.

Biletele pot fi cumpărate, în limita capacitaţii locaţiei (1000 de locuri), la preţul de 200 lei pe concert sau 500 lei în varianta de abonament la toate cele trei evenimente. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librăriile Humanitas). Biletul nu asigură loc la masă.Comentariile sunt inchise.

Ultima oră - Sep 14, 2022 10:07 - 0 comentarii

Un nou jucător pe piață: Cebia verifică istoricul mașinilor rulate

Mai multe în secţiunea Ultima oră


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Auto - May 5, 2023 10:47 - 0 comentarii

Plata taxelor, gestionarea flotei și protecția împotriva utilizării abuzive a cardului de carburant, toate într-o singură soluție integrată de la  Eurowag care ajută transportatorii să reducă costurile

Mai multe în secţiunea Auto