Sport - Scris de , Tuesday, 19 October 2010 9:57 - 0 comentarii

Bayern Munchen – CFR Cluj, în Liga Campionilor

Campioana României va întâlni astăzi, de la 21:45, echipa germană Bayern Munchen, în cadrul etapei a 3-a a fazei grupelor Ligii Campionilor la fotbal, scrie Jurnalul Naţional.

Cele două echipe au început dezastruos sezonul intern, însă, în momentul de faţă, bavarezii sunt în creştere (3-0 cu Hanovra în weekend), în timp ce clujenii au pierdut în ultima etapă, scor 3-5, în deplasarea de la Vaslui. Şansa românilor ar putea fi absenţele de marca din tabăra lui Bayern: vedetele Miroslav Klose, Franck Ribery, Arjen Robben şi Mark van Bommel sunt accidentaţi, iar atacantul croat Ivica Olic şi fundaşul belgian Daniel van Buyten nu sunt nici ei sută la sută apţi pentru acest meci. 

În ceea ce-i priveşte pe clujeni, le lipseşte şi lor închizătorul Gabi Mureşan. Cu toate acestea, campionii României sunt optimişti. “Toţi jucătorii lor sunt periculoşi. Nu suntem demoralizaţi după înfrângerea de la Vaslui, mergem în Germania să ne facem jocul”, a spus ieri mijlocaşul argentinian Juan Culio, la plecarea spre Munchen. Meciul se va disputa aproape sigur cu casa închisă, după ce bavarezii vânduseră până ieri 61.000 din cele 66.000 de bilete disponibile.

Dacă în campionatele interne se află pe locul 10, respectiv 11, Bayern şi CFR conduc Grupa E din Liga Campionilor. Bavarezii au 6 puncte, CFR – 3, urmată de Romă, tot cu 3 puncte, dar golaveraj inferior, şi elveţienii de la FC Basel, fără punct. Astăzi se mai dispută Roma-Basel, urmând ca pe 3 noiembrie să se joace meciurile retur.Comentariile sunt inchise.

Timp liber - Jun 7, 2019 12:26 - 0 comentarii

Jean-Christophe Rufin, dublu câștigător al Premiului Goncourt, vine în România!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Sănătate - Sep 1, 2021 10:12 - 0 comentarii

Tehnicile ultramoderne folosite în procedurile FIV, explicate de un expert care a ajutat la nașterea a peste 30.000 copii

Mai multe în secţiunea Sănătate


Ultima oră - Aug 15, 2021 23:17 - 0 comentarii

Redeschiderea economiilor și China aduc moderația în tranzacționarea acțiunilor din industria de gaming

Mai multe în secţiunea Ultima oră