Internaţional - Scris de , Thursday, 21 October 2010 14:05 - 0 comentarii

Mărturisirea şocantă a unui agent secret: imediat după asasinarea lui J.F.K. era să-l omor pe succesor!

În cartea sa “The Kennedy Detail” (Detaliul Kennedy – n.r.), fostul agentul secret Gerald Blaine face o confesiune care şochează: în haosul care a urmat asasinării preşedintelui american J.F.Kennedy (în 1963 – n.r.), Blaine l-a confundat pe Lyndon Johnson cu un intrus care părea să se fi strecurat în locuinţa lui Johnson. Pasajul din cartea lui Blaine a fost remarcat de jurnaliştii Huffington Post şi preluat de Yahoo.

Lyndon Baine Johnson, vicepreşedinte la acea vreme, urma să devină preşedinte. După un 22 noiembrie care a îndurerat America şi a şocat o lume întreagă, Johnson se apropia de casă, în plină noapte, gândindu-se la responsabilităţile ce urmau să-i revină începând a doua zi.

Gerald Blaine, pe atunci angajat al Serviciului Secret, păzea proprietatea lui Johnosn când a distins o siluetă apropiindu-se în întuneric. I-a pus pistolul în piept şi l-a somat să se oprească.

“Chiar dacă era întuneric deplin, puteai vedea faţa lui Johnson albindu-se”, scrie Gerald Blaine în cartea sa.

Un alt detaliu intrigant din carte este faptul că Blaine susţine că între J.F.K. şi Marilyn Monroe nu ar fi existat nicio idilă. Autorul cărţii afirmă că Marilyn Monroe a stat în compania fostului preşedinte de doar două ori şi de fiecare dată a plecat singură.Comentariile sunt inchise.

Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic


Sănătate - Sep 22, 2023 11:07 - 0 comentarii

Expert de renume în oftalmologia pediatrică: de ce controlul vederii este esențial în primul an de viață și cum au crescut cazurile de strabism ce necesită operație, la copii, din cauza expunerii la ecrane

Mai multe în secţiunea Sănătate


Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber