Sport - Scris de , Thursday, 21 October 2010 8:33 - 0 comentarii

România, locul 4 la C.M. de gimnastică feminină

La Rotterdam, titlul mondial a revenit Rusiei, urmată de SUA şi China, scrie Mediafax. Din păcate, fetele noastre au ratat podiumul, dar s-au calificat la următoarea ediţie a Campionatului Mondial (CM), care va avea loc anul viitor la Tokyo, graţie prezenţei în primele 24 de echipe.

Fetele care au concurat pentru România sunt: Raluca Haidu, Ana Porgras, Gabriela Dragoi, Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru. Pentru fiecare din cele patru probe – paralele, bârnă, sol, sărituri – au evoluat trei sportive, cele mai solicitate fiind Porgras şi Izbaşa, cu câte trei probe.

România s-a aflat pe locul 4 după fiecare rotaţie (trecere de la un aparat la altul), iar distanţa dintre noi şi locul 3 s-a mărit constant. Lupta la vârf a fost mai palpitantă: China a terminat prima rotaţie pe locul 1, după care a căzut pe treapta a doua şi, în final, a treia a podiumului.

La ultima ediţie a CM, desfăşurată la Stuttgart, echipa feminină a României a obţinut medalia de bronz, având în componenţă o singură sportivă care a evoluat şi aseară, Sandra Izbaşa.



Comentariile sunt inchise.

Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Ultima oră - Jan 19, 2024 9:28 - 0 comentarii

Unitatea de bord a Eurowag oferă acum servicii europene de taxare electronică în Spania și Portugalia

Mai multe în secţiunea Ultima oră


Economic - Apr 4, 2024 11:28 - 0 comentarii

Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”

Mai multe în secţiunea Economic