Economic - Scris de , Friday, 22 September 2017 10:26 - 0 comentarii

Banca Generali și Saxo Bank încheie un parteneriat exclusiv pentru accesul la tranzacționare pe piețele globale

Banca Generali și Saxo Bank anunță că au ajuns la un acord privind un parteneriat exclusiv pentru a oferi servicii de tranzacționare online și servicii digitale.

Obiectivul este acela de a oferi clienților, exclusiv pentru piața italiană, acces la o platformă inovatoare pentru tranzacționare avansată, bazată pe tehnologia Saxo Bank și administrată de un nou SIM deținut de Banca Generali și Saxo Bank.

Noua platformă va îmbunătăți oferta disponibilă pentru consultanții financiari ai Băncii Generali, permițând accesul la operațiuni personalizate și soluții inovatoare ce pot fi oferite clienților privați și corporativi. Aceasta este o confirmare suplimentară a concentrării strategice a Băncii Generali asupra sectorului bancar privat și a orientării spre inovații tehnologice.

Saxo Bank și Banca Generali intenționează să semneze principalele acorduri care reglementează parteneriatul până la 31 decembrie 2017. Acordurile vor fi supuse condițiilor precedente obișnuite și adecvate pentru acest tip de tranzacții (inclusiv din punct de vedere al reglementării și autorizației).



Comentariile sunt inchise.

Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii

Low, low, low-cost…

Mai multe în secţiunea Travel


Auto - Mar 25, 2024 10:24 - 0 comentarii

Taxa europeană, deja în Slovacia

Mai multe în secţiunea Auto