Economic - Scris de , Monday, 14 October 2019 9:27 - 0 comentarii

Saxo Bank este prima bancă străină care introduce tranzacționarea forward pentru leul românesc

Saxo Bank, specialistul online în tranzacționare și investiții, anunță că, la solicitarea multor clienți din Europa Centrală și de Est, în special din România, a introdus tranzacționarea forward pe piața FX a perechilor valutare EURRON și USDRON.

”Este o mișcare firească a Băncii”, spune Gabriel Cocean, Head of Digital Sales CEE, Saxo Bank, ”pentru că am căutat mereu să oferim clienților noștri din România modalități noi de gestionare a riscului. De asemenea, ne face plăcere că Saxo Bank a reușit performanța să fie prima bancă sau broker străin care oferă forward trading pe RON.”

Ce avantaje concrete aduce acest nou tip de tranzacție pentru clienții din România și toți cei care doresc să tranzacționeze EURRON ȘI USDRON?

  • Posibilitatea de a-și proteja investițiile împotriva modificărilor de politică monetară (ratele de referință), și a proteja astfel expunerea la riscul pierderilor
  • Protecția împotriva schimbărilor bruște de curs valutar pe piețele interbancare, care ar putea rezulta în costuri ridicate de rollover datorită deficitelor de lichiditate
  • Costuri inițiale foarte mici și spreaduri scăzute, transparente
  • Tranzacțiile sunt ușor de înțeles și de configurat, apoi de ajustat pe parcurs
  • Dispare nevoia de a urmări constant rata de schimb valutar
  • Volume tranzacționabile flexibile cât și abilitatea de a combina strategiile de hedging pe valute cu o mulțime de alte clase de active precum obligațiuni, contracte futures, opțiuni, acțiuni, toate în cadrul aceluiași cont.

”Apetitul românilor pentru investiții diversificate este în creștere, vedem asta permanent pe platforma noastră de tranzacționare. Faptul că Saxo Bank introduce forward trading pe EURRON ȘI USDRON nu face decât să confirme că este o bancă orientată spre client și cerințele acestuia, dar și o instituție financiară cu un simț aparte al pieței, pe care îl transformă în servicii prin tehnologie, transparență și inovație”, a adăugat Gabriel Cocean.Comentariile sunt inchise.

Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic


Divertisment - Jul 20, 2019 12:55 - 0 comentarii

Serviciile Film1 vor fi preluate de SPI International atât pe canalele analog, cât și în digital

Mai multe în secţiunea Divertisment


Sănătate - Jan 19, 2022 9:52 - 0 comentarii

­­Un copil cu spasticitate are 100% șanse de ameliorare, crede expertul ACIBADEM de renume mondial Prof. Dr. Memet Özek

Mai multe în secţiunea Sănătate