Sănătate - Scris de , Saturday, 2 November 2019 14:31 - 0 comentarii

ACIBADEM deschide a patra reprezentanță din România, la Timișoara

Biroul din vestul țării vine în ajutorul pacienților și medicilor cu servicii de second opinion și telemedicină

ACIBADEM Healthcare Group, furnizor de servicii medicale de top, inaugurează la Timișoara cea de-a patra reprezentanță din România. ACIBADEM răspunde, astfel, unei cereri tot mai mari de servicii medicale de cea mai înaltă calitate venită din partea pacienților din vestul țării.

Deschiderea oficială a reprezentanței este și o urmare firească a unor parteneriate importante realizate la nivel local: cel cu Spitalul Municipal Timișoara, respectiv cu Spitalul de Copii Louis Țurcanu. Prin aceste parteneriate au fost lansate câteva proiecte de educație medicală, schimburi de experiență între medicii români și turci, conferințe și evenimente medicale pe teme precum ginecologie, chirurgie oncologică, oncologie medicală, gastroenterologie, chirurgie pediatrică, chirurgia malformațiilor congenitale de buză și palat, oncologie pediatrică.

”Reprezentanța noastră din Timișoara este un mare pas înainte pe care îl facem împreună cu comunitatea bănățeană, pentru că ACIBADEM aduce multe lucruri în plus dincolo de calitatea ireproșabilă a serviciilor medicale. De azi, sunt prezente în această zonă a țării cele mai noi concepte medicale practice și teoretice la nivel mondial, odată cu cea mai performantă tehnologie”, declară Ilyas Benveniste, Directorul Departamentului Pacienți Internaționali din cadrul ACIBADEM.

ACIBADEM vine în ajutorul pacienților și medicilor din Timișoara cu serviciile de second opinion și telemedicină, mai ales pentru cazurile complexe. În situațiile în care nu este posibil tratamentul la nivel local, din cauza lipsei tehnologiilor de ultimă generație, pacienții au posibilitatea să ajungă într-una dintre clinicile ACIBADEM din Turcia, într-un timp foarte scurt, cu urmărirea îndeaproape a cazurilor de către echipele de medici români și turci.

Timișoara este cel de-al patrulea oraș din România unde ACIBADEM deschide o reprezentanță oficială, după București, Constanța și Cluj. Biroul local, cu adresa în str. Eugeniu de Savoya, nr. 1, ajută pacienții care doresc să ajungă în Turcia cu servicii complete: programări, organizarea detaliilor de călătorie, hotel, transferuri, translatori din limba română, asigurări medicale, rapoarte și cele mai bune sfaturi. În urma evaluării situației medicale și transmiterea unei opinii din partea medicilor turci, este posibil transferul cât mai rapid al pacientului în Turcia.

În cei 6 ani de prezență în România, ACIBADEM a ajutat prin birourile sale oficiale peste 10 mii de români să ajungă la spitalele și clinicile sale din Istanbul pentru servicii medicale premium. Cel mai des, pacienții solicită evaluări a doua opinie pentru cazuri de oncologie, servicii de chirurgie robotică, imagistică, radioterapie stereotactica, chirurgie pediatrică, neurochirurgie, ortopedie, FIV sau programe complexe de screening. De asemenea, au existat sute de solicitări pentru controale medicale de rutină de tip check-up.

ACIBADEM atrage atenția că doar reprezentanțele oficiale în România – 4 la număr cu cea inaugurată acum la Timișoara – și anumiți parteneri oficiali sunt autorizați să asiste pacienții dornici să beneficieze de serviciile medicale din Turcia. Pe internet există numeroase cazuri de pretinși reprezentanți ai spitalelor ACIBADEM care pot induce în eroare pacienții. Recomandăm contactarea birourilor noastre oficiale pentru asigurarea celor mai bune servicii și pentru îndrumări autorizate.

Adresa biroului ACIBADEM Timișoara: Str. Eugeniu de Savoya, nr 1 (lângă Tribunalul Timișoara).

Tel.: 0356.401.089

E-mail: info.tm@acibadem.com



Comentariile sunt inchise.

Ultima oră - Jan 19, 2024 9:28 - 0 comentarii

Unitatea de bord a Eurowag oferă acum servicii europene de taxare electronică în Spania și Portugalia

Mai multe în secţiunea Ultima oră


Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport


Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber