Sănătate - Scris de , Wednesday, 19 August 2020 11:06 - 0 comentarii

Pacienții români pot ajunge din nou la spitalele ACIBADEM din Turcia cu avionul

După câteva luni de restricții impuse din cauza coronavirusului, românii pot ajunge din nou  – pentru consultații, tratamente, intervenții chirurgicale – cu avionul, la spitalele ACIBADEM din Istanbul. Pe durata suspendării zborurilor, cei care au avut nevoie de tratamente au putut merge în Turcia cu mașina. După reintrarea Turciei în zona verde – zona țărilor care nu mai au un risc epidemiologic ridicat și pentru care nu se mai impune izolarea la domiciul la întoarcerea în România, companiile aeriene au reluat cursele, unele chiar având curse zilnice.

În ceea ce privește testarea Covid-19, în acest moment ea nu este solicitată de autoritățile turce la sosirea în țară, însă pacienții ACIBADEM vor face acest test când ajung la spital, pentru siguranța tuturor celor care trec pragul clinicilor ACIBADEM.

Grupul medical ACIBADEM a luat măsuri speciale de siguranță de la debutul pandemiei, iar spitalele sale au funcționat în continuare fără să fie înregistrare probleme declanșate de infecții cu noul coronavirus. Un Consiliu pentru infecții ia măsuri extraordinare pentru controlul infecțiilor și practicile de siguranță la ACIBADEM: pacienții cu suspiciune sau confirmarea Covid-19 sunt izolați de alți pacienți și admiși în zone predeterminate; profesioniștii din domeniul sănătății care se ocupă de cazuri suspecte sau confirmate nu sunt implicați în îngrijirea pacienților care nu au Covid-19, din cauza riscului de contaminare încrucișată; toate zonele publice ale spitalelor ACIBADEM sunt dezinfectate la intervale dese și, în plus, cele mai sofisticate sisteme de ventilație de înaltă tehnologie curăță și împrospătează aerul prin 3 filtre controlate de un sistem inteligent de automatizare; de asemenea, sunt alocate puncte de intrare separate pentru pacienții cu cancer și boli cronice, categoriile cu risc.

În această perioadă dificilă, experții de renume mondial ai ACIBADEM au rămas aproape de pacienții lor internaționali, inclusiv de români, dar și de comunitățile medicale, prin intermediul webinarilor și consultărilor online.

În fiecare an, mii de români aleg ACIBADEM pentru tratamente oncologice, probleme ce țin de cardiologie, transplant de organe, ortopedie, tratament FIV și medicină estetică.

Iată numărul de contact al biroului oficial din București al ACIBADEM pentru informații actualizate și sprijin în efectuarea călătoriei spre ACIBADEM: 021.313.99.38.



Comentariile sunt inchise.

Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii

Low, low, low-cost…

Mai multe în secţiunea Travel


Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport


Economic - Apr 4, 2024 11:28 - 0 comentarii

Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”

Mai multe în secţiunea Economic