Economic - Scris de , Thursday, 15 April 2021 16:56 - 0 comentarii

Michal Malysa conduce comunicarea externă și internă a grupului Eurowag

Michal Malysa devine noul Head of Group Communications la Eurowag. El va gestiona comunicarea externă și internă a grupului pe cincisprezece piețe, inclusiv relațiile publice și cele cu media, zona de employer branding și social media.

Michal Malysa se alătură Eurowag după aproape patru ani la Deloitte, unde a fost responsabil pentru PR și comunicare externă și cinci ani ca Head of PR la agenția Grayling. Are o bogată experiență în domeniul comunicării, în special în domeniile consultanței de business, tehnologiei și IT-ului, finanțelor și altor sectoare industriale. Înainte de aceasta, Michal a lucrat ca jurnalist timp de opt ani, la mai multe televiziuni de primă mărime din Republica Cehă.

Eurowag, companie aflată în creștere rapidă, fondată acum 25 de ani în Republica Cehă, oferă o platformă de plăți și tehnologie industriei de transport rutier comercial din 15 țări din Europa. Acum are mii de profesioniști angajați din 30 de țări.

Știu că toată lumea spune asta, dar sunt cu adevărat entuziasmat de noul meu rol. Eurowag, o companie dezvoltată în țara mea și în expansiune accelerată, care aduce tehnologii inovatoare în domeniul mobilității, angajează mulți oameni cu experiență internațională. Extinderea și viziunea afacerii și a profesioniștilor săi au lansat Eurowag în provocarea de a deveni un lider fintech în Europa și nu numai. Este o mare onoare să devii o parte a poveștii companiei“, a declarat Michal Malysa, noul Head of Group Communications la Eurowag.

Profilul lui Michal se potrivește perfect viziunii și valorilor noastre. Experiența sa ne va ajuta, fără îndoială, să creștem marca Eurowag și să ne accelerăm călătoria către tehnologie inovatoare și sustenabilă, lider în industria mobilității”, a declarat CEO-ul și fondatorul Eurowag, Martin Vohánka.

Profilul LinkedIn al lui Michal e disponibil la www.linkedin.com/in/michalmalysa.Comentariile sunt inchise.

Divertisment - Jul 20, 2019 12:55 - 0 comentarii

Serviciile Film1 vor fi preluate de SPI International atât pe canalele analog, cât și în digital

Mai multe în secţiunea Divertisment


Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic


Tehnologie şi ştiinţă - Mar 14, 2018 14:27 - 0 comentarii

Parteneriatele și colaborarea deschid calea către experiențe mai bune ale clienților

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă