Ultima oră - Scris de Newzilla, Wednesday, 14 September 2022 10:07 - 0 comentarii
Un nou jucător pe piață: Cebia verifică istoricul mașinilor rulate
Un nou jucător, cu ani de experiență în verificarea istoricului mașinilor second hand, a intrat pe piața din România. Este vorba de Cebia, o companie fondată în 1991 în Cehia și deținută de EAG, un holding de tehnologie din grupul de investiții Portiva, care se concentrează pe energie, real estate, tehnologie și servicii digitale în sectorul auto și fonduri de investiții. Cebia este o companie stabilă și respectată, care ajută de peste 30 de ani șoferii să lupte împotriva practicilor frauduloase și este contactată și de poliție și experți criminaliști pentru informații despre mașini. Pe lângă verificarea istoricului vehiculelor din țara lor de origine, compania oferă și verificări ale originii vehiculelor sau date legate de siguranță. În România, Cebia se adresează nu numai clienților finali, ci și potențialilor parteneri de afaceri.
„În sistemul nostru avem date despre mașini din aproape toată lumea, majoritatea provenind din Europa, bineînțeles, deoarece mașinile europene constituie cea mai mare parte a ofertei dealerilor de pe acest continent. Clienții din Europa reprezintă o parte semnificativă, parte a clientelei noastre”, explică Martin Pajer, directorul Cebia, care de mai bine de 30 de ani ajută la combaterea practicilor neloiale în vânzarea de mașini second hand. În acest moment, Cebia lucrează la versiunile complete în engleză și germană și se pregătește pentru alte țări.
„Am decis să venim în România pentru că este o țară în care există un mare interes în verificarea istoricului mașinilor uzate, iar rata fraudelor precum disimularea accidentelor și avariilor, derularea contorului de parcurs și falsificarea țării de origine este destul de mare, “, spune Pajer. Peste un milion de mașini second hand sunt revândute în România în fiecare an. Majoritatea au o origine străină declarată, cel mai adesea germană.
În România, Cebia va oferi și verificări ale istoricului vehiculelor direct pe portalurile de publicitate. „Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri și la momentul potrivit în care serviciile noastre îi pot ajuta să evite să devină victime ale fraudei”, mai clarifică Pajer, adăugând că Cebia a lansat și campanii de marketing și comunicare în România.
Folosind un sistem de verificare a istoricului vehiculului, și anume istoricul mașinii Cebia, este posibil să detectați un kilometraj retrocedat, accidente și valoarea pagubelor. În plus, țara de origine reală, anul real de fabricație, data primei înmatriculări, orice furt. sau comisioane de închiriere sau de credit de consum, istoricul service-ului, evenimentele de service de rechemare, echipamentul real de către producător și o serie de alte informații. De asemenea, este posibil să vedeți fotografii cu mașina după un accident sau dintr-un anunț. Clienții primesc, de asemenea, instrucțiuni foarte detaliate despre cum să verifice originalitatea actelor unui vehicul, astfel încât să poată verifica dacă mașina nu a fost redenumită ilegal și refăcută, de exemplu, din mai multe mașini lovite, sau a primit identitatea unei alte mașini, acoperind un furt.
Sistemul de verificare a istoricului auto este disponibil online nonstop la ro.cebia.com. Avantajul incontestabil al portalului este că informațiile de bază sunt gratuite. Aceasta înseamnă că clientul poate vedea, în mod gratuit, dacă mașina în cauză are un istoric de urmărire și câte înregistrări și pe ce perioadă de timp sunt disponibile aceastea, ceea ce în sine poate avea o importanță semnificativă în decizia de cumpărare. Cu Cebia, un client nu va plăti niciodată pentru a verifica un vehicul și apoi va constata că nu este disponibilă nicio informație despre el. Prețul pentru o verificare a antecedentelor depinde de cantitatea de informații disponibile și variază de la 29 la 89 RON.
- Cum au modelat alegerile din SUA performanța pieței în istoria modernă
- Cum să acționezi în condiții dificile de piață: sfaturi de la Saxo Bank
- Furtuna perfectă lovește piața: ce urmează
- Surpriză în clasamentul celor mai vândute mașini electrice online în România!
- Impactul TollRO asupra companiilor de logistică: o analiză Eurowag
- Eurowag lansează o rețea selectivă: „Eurowag Prime Network”, 70 de stații de alimentare cu carburanți situate pe coridoarele centrale de transport din Europa
- Portofoliul dumneavoastră de investiții poate face față noilor provocări geopolitice?
- Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”
- Taxa europeană, deja în Slovacia
- Femeile și investițiile: avem nevoie de o demistificare, pentru șanse mai mari pentru femei
- Saxo Bank anunță rezultatele pe 2023
Economic - Oct 10, 2024 10:27 - 0 comentarii
Cum au modelat alegerile din SUA performanța pieței în istoria modernă
Mai multe în secţiunea Economic
- Cum să acționezi în condiții dificile de piață: sfaturi de la Saxo Bank
- Furtuna perfectă lovește piața: ce urmează
- Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”
- Femeile și investițiile: avem nevoie de o demistificare, pentru șanse mai mari pentru femei
- Saxo Bank anunță rezultatele pe 2023
Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii
5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!
Mai multe în secţiunea Timp liber
- Jean-Christophe Rufin, dublu câștigător al Premiului Goncourt, vine în România!
- Dragostea, în… campanie! Un tânăr din Orientul Mijlociu își caută jumătatea în România printr-o campanie inedită de PR
- Fiica lui Sting, la Bucureşti
- Festival online de film cu acces gratuit
- Benzi desenate la Bucureşti
Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii
FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!
Mai multe în secţiunea Divertisment
- „Iubirea mea a rămas la Marea Egee” – un nou serial transmis de Dizi Channel în România!
- „Domnul Mayfair” – un nou serial original FilmBox va începe pe 1 octombrie în România!
- Serviciile Film1 vor fi preluate de SPI International atât pe canalele analog, cât și în digital
- The Young Pope, pe FilmBox Premium!
- Producții europene de succes, în martie, la FilmBox