Divertisment - Scris de , Wednesday, 22 February 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

SPI lansează un produs inovator numit SMART CHANNELS: canale digitale de streaming, special concepute pentru toate gusturile, exclusive pentru serviciul FilmBox+. Cu acest produs inovator, operatorii integrați cu FilmBox+ vor oferi clienților lor zeci de canale de streaming curatoriate cu atenție.

Serviciul de streaming FilmBox+ al SPI International anunță lansarea Smart Channels, disponibile acum în întreaga lume. Canalele inteligente sunt liste de redare special realizate cu conținut la cerere, care sunt redate back-to-back într-un mod similar cu canalele liniare tradiționale. Aceste canale sunt complet digitale și sunt exclusive pentru platforma FilmBox+. Pe lângă catalogul VOD (video on demand) și canalele liniare ale FilmBox+, abonații pot acum recepționa acum în flux canale inteligente care sunt specifice unui anumit gen sau dedicate unui anumit conținut, actori sau regizori.

FilmBox+ a lansat până acum 157 de canale inteligente la nivel global, precum și în teritoriile principale ale SPI, cum ar fi Europa, zona Adriaticii, Bulgaria, Ungaria, România și Turcia, iar disponibilitatea canalelor variază în funcție de teritoriu. Mai multe canale inteligente vor fi disponibile în lunile următoare.

Oamenilor din întreaga lume le place să se uite la canale liniare. Acest lucru se datorează faptului că publicul prețuiește bucuria de a da peste un film bun, lucru care amintește de experiența tradițională de zapping TV. Canalele inteligente combină cele mai bune aspecte ale vizionării la cerere cu cea liniară, permițând spectatorilor să descopere conținut pe care altfel l-ar putea rata, navigând printr-o bibliotecă vastă de programe”, a comentat Haymi Behar, CMO și CDO la SPI International.

Canalele inteligente care sunt disponibile în prezent în întreaga lume și includ canale specifice genului, cum ar fi FilmBox Kids, FilmBox Comedy, FilmBox Crime, FilmBox Horror, FilmBox Romance, FilmBox Documentary și mai multe canale verticale de filme care difuzează capodopere clasice ale maeștrilor cinematografiei sau din anii 1940 și 1950. Telespectatorii pot accesa, de asemenea, canale tematice dedicate diverselor programe de lifestyle, inclusiv sporturi nautice și arte marțiale mixte.

Smart Channels este o inovație care ne ajută să creăm canale de streaming noi și dedicate prin CMS-ul nostru în câteva minute, ceea ce reprezintă o valoare adăugată pentru operatorii care sunt integrați cu FilmBox+. Indiferent dacă clientului îi plac competițiile de navigație sau filmele lui Tarkovsky, acum pot găsi un canal creat pe gustul lui fără probleme în cadrul platformei”, a adăugat Behar.

Recent, FilmBox+ și-a îmbunătățit experiența de utilizare lean-back prin introducerea funcționalității EPG pentru canale liniare care emulează experiența de zapping TV. Acum, funcția Smart Channel se bazează pe această funcționalitate cu selecții de canale mai dedicate. Făcând clic pe butonul de informații de lângă un film din Smart Channel EPG, telespectatorii pot începe să-și vizioneze selecția de la început prin meniul la cerere al FilmBox+, care creează o tranziție lină între experiența de vizionare liniară și cea la cerere.

FilmBox+ oferă acces instantaneu la un catalog VOD extins și canale live de pe orice dispozitiv conectat la internet. Selecția de conținut bine aleasă de pe FilmBox+, de la marii distribuitori globali, prezintă succese de la Hollywood cu vedete de renume mondial, bijuterii ale cinematografiei mondiale independente, seriale TV, documentare, programe de lifestyle și multe altele. Publicul poate accesa serviciul la www.filmbox.com pe Internet, poate descărca aplicația mobilă compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android sau poate viziona conținutul preferat prin aplicația Smart TV disponibilă pentru dispozitivele Apple TV, Android TV, Samsung și LG Smart TV. FilmBox+ este disponibil și prin mai mulți operatori europeni.



Comentariile sunt inchise.

Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Auto - Mar 25, 2024 10:24 - 0 comentarii

Taxa europeană, deja în Slovacia

Mai multe în secţiunea Auto


Ultima oră - Jan 19, 2024 9:28 - 0 comentarii

Unitatea de bord a Eurowag oferă acum servicii europene de taxare electronică în Spania și Portugalia

Mai multe în secţiunea Ultima oră