Auto - Scris de , Friday, 10 March 2023 9:19 - 0 comentarii

Eurowag este primul furnizor european de servicii de taxare electronică din Republica Cehă

Eurowag, un lider în furnizarea de soluții integrate de transport rutier în Europa, a primit certificarea Serviciului European de Taxare Rutieră Electronică (SETRE) pentru autostrăzile din Republica Cehă și șosele de primă clasă. Acest lucru face din Eurowag unul dintre primii furnizori de SETRE din Republica Cehă. În practică, aceasta înseamnă că o singură unitate de bord Eurowag poate fi utilizată pentru a plăti taxele de drum în Republica Cehă, alte cinci țări europene și la anumite poduri și tuneluri.

Datorită noii certificări SETRE, Republica Cehă se alătură Germaniei, Ungariei, Belgiei, Austriei și Poloniei începând cu 1 martie 2023 – în toate aceste țări, plățile taxelor se pot face pur și simplu prin unitatea de bord EVA a Eurowag. O singură soluție de unitate de bord (OBU) pentru mai multe țări facilitează operarea și gestionarea flotelor transportatorilor, simplifică munca și operarea OBU-urilor pentru șoferi și, de asemenea, crește siguranța pe drum – mai puține OBU-uri pe parbriz lasă mai mult spațiu pentru ca șoferul să vadă, pe lângă posibilitatea de a avea totul într-un singur portal client.

Soluția EVA – mai mult decât plata fără griji a taxei

Unitatea de bord EVA a Eurowag oferă servicii suplimentare pe lângă certificarea SETRA și plățile aferente taxelor. Soluția include instrumente integrate de gestionare a flotei, cum ar fi planificarea și urmărirea rutei vehiculelor, descărcări de la distanță ale valorilor tahografului, analiza comportamentului șoferului și tehnologia patentată de geolocalizare FuelGuard, care este complet gratuită pentru clienți. Soluția de bord EVA oferă astfel proprietarilor de flote economii de costuri și date pentru a-și gestiona afacerea eficient, economisește timpul dispecerilor cu un software intuitiv de gestionare a flotei și crește siguranța șoferului, deoarece unitatea de bord verifică dacă depășește limitele legale de timp de conducere și se pot chiar monitoriza obiceiurile proaste de conducere.

Cei interesați de un dispozitiv OBU EVA certificat de SETRE trebuie doar să completeze un formular specific vehiculului și să selecteze țările în care doresc să activeze serviciul de colectare electronică a taxelor. OBU EVA este, de obicei, livrat în 3 zile lucrătoare de la comandă. Pentru clienții Eurowag existenți, activarea SETRE pentru Republica Cehă este și mai ușoară – trebuie doar să vizitați portalul pentru clienți Eurowag și să editați detaliile pentru anumite vehicule în contul de utilizator.

Serviciului European de Taxare Rutieră Electronică permite transportatorilor și șoferilor acestora să călătorească ușor și fără probleme în țările UE. Integrarea rapidă a plăților electronice de taxare în Republica Cehă în soluția noastră a fost, prin urmare, o prioritate pentru noi – la urma urmei, Republica Cehă este piața noastră de origine. Mai mult, numărul de țări în care taxele de drum pot fi plătite prin unitatea de bord EVA va crește în viitor. Lucrăm deja la integrarea plăților taxelor în Slovacia și a plăților amânate pe factură pentru Ungaria“, spune Ivana Lang, Manager de produse taxare la Eurowag.

Pentru mai multe informații despre soluția integrată EVA și plata simplă a taxei de trecere în Europa, vizitați Eurowag. Cei interesați de o unitate de bord EVA cu certificare SETRE se pot înscrie aici.

Despre Eurowag

Eurowag furnizează servicii integrate de mobilitate și plată companiilor internaționale de transport de mai bine de 25 de ani. Este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa. Misiunea sa este de a face operarea a milioane de camioane care traversează Europa mai curată, mai corectă și mai eficientă. În acest scop, Eurowag oferă clienților săi produse și servicii bazate pe tehnologii digitale moderne, de la plăți pentru combustibili convenționali și alternativi, încărcare pentru vehicule electrice și plata taxelor, la rambursări de taxe, telematică și navigație, până la o gamă de servicii financiare și consultanță pentru mobilitate curată.

Pentru mai multe informații, vizitați www.eurowag.com



Comentariile sunt inchise.

Ultima oră - Jan 19, 2024 9:28 - 0 comentarii

Unitatea de bord a Eurowag oferă acum servicii europene de taxare electronică în Spania și Portugalia

Mai multe în secţiunea Ultima oră


Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic


Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii

Low, low, low-cost…

Mai multe în secţiunea Travel