Auto - Scris de , Tuesday, 14 March 2023 8:47 - 0 comentarii

Cebia – creștere de peste 70% în România, în primele luni ale anului

Cebia – companie care îi ajută pe oameni să cumpere mașini rulate cu un istoric „curat” – își extinde serviciile în România. După ce s-a alăturat portalurilor de anunțuri Autovit și OLX, Cebia oferă acum și verificări ale istoricului vehiculelor pe Carzz și Lajumate.

Interesul oamenilor pentru serviciile noastre este în creștere semnificativă și încercăm să fim cât mai aproape de ei”, spune Martin Pajer, CEO Cebia. „Numai în primele trei săptămâni ale lunii februarie am observat o creștere cu 72% a interesului pentru verificările istoricului auto. Acesta este un semn că oamenii sunt mulțumiți de serviciile noastre și suntem bucuroși să îi ajutăm să evite să devină victima unor fraude atunci când cumpără o mașină uzată”, adaugă Pajer.

În România, vechimea medie a mașinilor verificate pe site-ul Cebia este de 12 ani, dar sunt clienți care verifică și mașini vechi de 20 de ani. Marca Volkswagen are cele mai „bătrâne” mașini verificate pe site-ul Cebia (media este de 14 ani), în timp ce la polul opus se află Toyota (8,33 ani), Dacia (8,70 ani) și Volvo (8,91 ani).  Vechimea medie a mașinilor de „lux” BMW, Audi și Mercedes verificate pe Cebia este de 13,38, 13,30 și, respectiv, 11,22 ani.

Istoricul auto Cebia conține date din trecutul mașinilor din toată Europa, de la începutul anilor 1990. Cu ajutorul Cebia, în istoricul mașinii se poate vedea kilometrajul vehiculului, accidentele și daunele, inclusiv cuantificarea daunelor și fotografii cu avariile, anul real de fabricație și prima înmatriculare, țara de origine, dacă vehiculul a fost furat și o mulțime de alte informații importante care îi pot ajuta pe români să decidă dacă să cumpere sau nu un anumit vehicul. Detalii, pe https://ro.cebia.com/Comentariile sunt inchise.

Utilitar - Aug 1, 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Mai multe în secţiunea Utilitar


Sănătate - Aug 21, 2023 9:43 - 0 comentarii

Prof. Dr. Harzem Ozger: cum tratează în cadrul ACIBADEM tumorile osoase și de țesuturi moi

Mai multe în secţiunea Sănătate


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă