Auto - Scris de , Friday, 5 May 2023 10:47 - 0 comentarii

Plata taxelor, gestionarea flotei și protecția împotriva utilizării abuzive a cardului de carburant, toate într-o singură soluție integrată de la  Eurowag care ajută transportatorii să reducă costurile

Plăți de taxe în șase țări europene, telematică de bază și avansată și instalare ușoară – toate oferite de soluția Eurowag EVA

Soluția integrată EVA oferită de Eurowag ca parte a serviciilor sale complete pentru transportatori, poate face multe. Unitatea de bord, cam de două ori mai mare decât un telefon mobil, poate gestiona plata electronică a taxelor, facilitează gestionarea vehiculelor și a flotei prin telematică inteligentă și, nu în ultimul rând, are un sistem avansat de protecție împotriva furtului de carburant.

Probabil cea mai apreciată caracteristică a soluției integrate EVA este certificarea serviciului european Electronic Toll Service (EETS) pentru șase țări europene. Printr-o singură unitate de bord, taxele de drum pot fi plătite în Germania, Polonia, Ungaria, Belgia, Austria și Republica Cehă, pe poduri selectate și, de asemenea, pe autostrăzile private poloneze A1 și A4. În plus, încă trei țări vor fi adăugate în acest an: Slovacia, Spania și Portugalia. Acoperirea taxelor de drum este crucială pentru companiile de transport.

Ușor de utilizat și de gestionat plata taxelor

Sistemul EVA, care include o unitate la bord, software puternic și management de la distanță prin intermediul unui cont de utilizator, este foarte ușor de utilizat pentru șoferi, dispeceri și proprietari de flote deopotrivă. Unitatea de bord în sine este foarte ușor de instalat – plug and play. Pur și simplu se așază pe parbrizul vehiculului astfel încât să nu împiedice vizibilitatea, se conectează la o priză de 12 V și se confirmă detaliile vehiculului. Interfața cu utilizatorul a unității în sine este, de asemenea, intuitivă și ușor de înțeles, oferind o selecție de 17 limbi din care puteți alege.

Clienții își pot verifica domeniile achiziționate (adică țările în care au activat plățile taxelor de trecere) în contul lor de portal clienți Eurowag. Aici, se poate adăuga cu ușurință un domeniu – trebuie doar să editeze detaliile anumitor vehicule în contul său de utilizator. Eurowag oferă clienților săi confortul facturării ulterioare a plății taxelor de drum. Aceasta înseamnă că nu este nevoie să se ocupe de plata anticipată a serviciilor și de verificarea lichidităților.

“Plănuim să adăugăm încă trei țări în acest an: Slovacia, Spania și Portugalia. În plus, am lansat deja preînregistrarea pentru Slovacia.” spune Ivana Lang, Toll Product Manager la Eurowag.

Telematica economisește muncă și bani

Soluția integrată EVA a Eurowag facilitează clienților gestionarea plăților de taxe, economisind astfel timp, capacitate și foarte adesea, mai puțin stres pentru angajați. Și pentru că Eurowag acționează ca un ghișeu unic pentru clienții săi transportatori, oferă și multe alte servicii – precum carduri de carburant, carduri de plată ale șoferilor, servicii financiare și fiscale și, nu în ultimul rând, managementul flotei prin instrumente telematice.

În timp ce instalarea anumitor servicii telematice necesită asistența calificată a unui angajat Eurowag, rezultatele merită din plin. Sistemul telematic EVA oferă, de exemplu, urmărirea în timp real a locației vehiculului, planificarea rutei, înregistrarea timpului de călătorie și a timpului de inactivitate, analiza comportamentului șoferului, date precise CAN Bus, descărcarea de la distanță a datelor tahografului, verificarea limitelor legale pentru timpul de conducere sau sistem de protecție avansat FuelGuard împotriva furtului de carburant.

Tehnologia patentată FuelGuard, care este o componentă gratuită a unității EVA, compară dacă utilizarea cardului de carburant se potrivește cu locația reală a vehiculului. Dacă locația plății carburantului și locația vehiculului sunt diferite, sistemul nu va permite plata carburantului. Acest lucru poate economisi bani considerabili proprietarului flotei – pierderea medie din furtul de carburant este de 1.200 EUR.

Soluția integrată EVA simplifică și eficientizează astfel munca șoferilor, a dispecerilor și a proprietarilor de flote. În timp ce primii vor aprecia faptul că EVA le salvează documentele și generează automat un raport de călătorie, dispecerii vor beneficia de planificarea rutelor în timp real și de urmărirea flotei. Pentru proprietarii de flote, EVA va economisi carburant și costuri de întreținere prin reducerea timpului de nefuncționare, rute mai eficiente și alte funcții inteligente pe care le oferă EVA.

Pentru mai multe informații despre soluția integrată EVA și plata simplă a taxei de trecere în Europa, vizitați Eurowag. Cei interesați de o unitate de bord EVA cu certificare EETS se pot înscrie aici.

Despre EUROWAG

Eurowag furnizează servicii integrate de mobilitate și plată companiilor internaționale de transport de mai bine de 25 de ani. Este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa. Misiunea sa este de a face operarea a milioane de camioane care traversează Europa mai curată, mai corectă și mai eficientă. În acest scop, Eurowag oferă clienților săi produse și servicii bazate pe tehnologii digitale moderne, de la plăți pentru carburanți convenționali și alternativi, încărcare pentru vehicule electrice și plata taxelor, la rambursări de taxe, telematică și navigație, până la o gamă de servicii financiare și consultanță pentru mobilitate curată.

Eurowag sprijină, de asemenea, inovația în filantropie. Ca parte a proiectului Philanthropy and You, la care ¾ dintre angajații companiei participă în mod regulat, fiecare angajat Eurowag primește un buget individual pentru filantropie, precum și încredere deplină în modul în care sunt gestionați banii. Proiectul a inspirat deja alte câteva corporații IT mari să ia măsuri similare.

Pentru mai multe informații, vizitați www.eurowag.comComentariile sunt inchise.

Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Ultima oră - Sep 14, 2022 10:07 - 0 comentarii

Un nou jucător pe piață: Cebia verifică istoricul mașinilor rulate

Mai multe în secţiunea Ultima oră


Economic - Aug 17, 2023 10:01 - 0 comentarii

Câștiguri oportune pentru cine? Clienții așteaptă beneficii pe măsură ce industria se agață de dobânzi

Mai multe în secţiunea Economic