Auto - Scris de , Monday, 29 April 2024 10:27 - 0 comentarii

Eurowag lansează o rețea selectivă: „Eurowag Prime Network”, 70 de stații de alimentare cu carburanți situate pe coridoarele centrale de transport din Europa

Disponibile în Europa Centrală, de Est și de Sud, 70 de stații de alimentare din rețeaua Eurowag Prime oferă șoferilor cele mai bune locații care acoperă rutele principale de tranzit, la prețuri optimizate și servicii suplimentare.

Eurowag, un furnizor de top de soluții integrate inteligente pentru optimizarea activităților de transport rutier comercial în Europa, deschide Eurowag Prime Network, o rețea de stații de carburanți premium cu servicii exclusive pentru șoferii profesioniști. Aceste stații sunt atent selectate din portofoliul existent, care au o locație geografică strategică pentru traficul de tranzit, sunt noduri de trafic cunoscute, conectate la Rețeaua Transeuropeană de Transport și sunt bine echipate cu servicii suplimentare pentru camioane.

Obiectivul este de a avea câteva stații de carburanți Eurowag Prime în fiecare țară în care operează Eurowag, unde clienții se pot aștepta la servicii peste standard, în cele mai bune locații și întotdeauna la cele mai optimizate prețuri. Aceste locații vor fi diferențiate vizual de alte stații și se vor baza pe servicii de înaltă calitate, un concept de autopromovare”, spune Kim Coppens, Energy Procurement & Operations Manager Southern & Western Region la Eurowag, adăugând că în prezent există 70 de stații locate în Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, România, Spania, Italia, Germania, Austria, Franța, Benelux, Țările Nordice, țările baltice, și Balcanii – care constituie Eurowag Prime Network.

Scopul este crearea unei rețele premium de stații de carburanți situate în cele mai vizibile și strategice locații, care să ofere clienților Eurowag prețuri optimizate pentru carburanți și alte servicii, promoții speciale și … atenție. Rețeaua Eurowag Prime coexistă cu parcările de camioane și va fi extinsă treptat.

Cum funcționează?

Toți clienții cu card Eurowag vor putea folosi serviciile stațiilor de alimentare Eurowag Prime fără distincție, nu va fi necesară înregistrarea sau vreun card de membru. Stațiile marcate cu sigla Eurowag Prime vor garanta locațiile strategice menționate mai sus cu cea mai bună poziționare a prețurilor posibile. Partenerul selectat va trebui mai întâi să îndeplinească condițiile stabilite de Eurowag și să treacă printr-un proces de selecție pentru a confirma că stațiile lor îndeplinesc cerințele serviciului premium. „Combinația dintre cele mai bune locații, ușor de recunoscut pentru clienți, oferind cele mai avantajoase servicii, și respectiv promoțiile regulate vor face din Eurowag Prime o rețea care va fi la mare căutare în rândul transportatorilor. Este un fel de club exclusiv printre stațiile de alimentare din rețeaua de acceptanță Eurowag ”, spune Victor Ion, Country Manager Eurowag România.

Eurowag va sprijini ferm rețeaua Eurowag Prime prin acțiuni de marketing și se va asigura că primește atenția cuvenită pe rețelele sale sociale. De asemenea, acestea vor fi diferențiate vizual în portalul și aplicația pentru clienții Eurowag și, în cele din urmă, vor oferi servicii unui număr mai mare de clienți.

Unde le găsiți

Rețeaua Eurowag Prime lansează 70 de locații Prime selective în toată Europa, acoperind nodurile importante din 16 țări cu tranzit ridicat, una până la cinci stații în fiecare țară. În anul următor, până la 100 de stații din rețeaua de acceptanță Eurowag vor fi adăugate rețelei Eurowag Prime. Stațiile pot fi găsite deja pe site: https://ro.eurowag.com/retea-de-acceptare  Comentariile sunt inchise.

Sănătate - Mar 1, 2024 9:30 - 0 comentarii

5 greșeli pe care le fac pacienții atunci când își aleg un spital în străinătate

Mai multe în secţiunea Sănătate


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Economic - Apr 4, 2024 11:28 - 0 comentarii

Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”

Mai multe în secţiunea Economic