Auto - Scris de , Friday, 17 March 2023 11:35 - 0 comentarii

Eurowag este primul furnizor european de servicii de taxare electronică din Republica Cehă

Unitatea de bord certificată EETS a Eurowag permite plata taxelor de drum în șase țări europene, incluzând acum autostrăzile și drumurile express din Cehia

Eurowag, lider în furnizarea de soluții integrate de transport rutier în Europa, a primit certificarea Serviciului European de Taxare Rutieră Electronică (EETS) pentru autostrăzile și drumurile express din Republica Cehă. În practică, aceasta înseamnă că o singură unitate de bord Eurowag poate fi utilizată pentru a plăti taxele de drum în Republica Cehă, alte cinci țări europene și pentru anumite poduri și tuneluri.

Datorită noii certificări EETS, începând cu 1 martie 2023, Republica Cehă se alătură Germaniei, Ungariei, Belgiei, Austriei și Poloniei – în toate aceste țări, plățile taxelor de drum se pot face pur și simplu prin unitatea de bord EVA a Eurowag. O singură unitate de bord (OBU) pentru mai multe țări facilitează operarea și gestionarea flotelor transportatorilor, simplifică munca și operarea OBU-urilor pentru șoferi și, de asemenea, crește siguranța pe drum – mai puține OBU-uri, un parbriz mai curat și vizibiltate crescută pentru șofer și toate acestea consolidate într-un singur portal de client.

Soluția EVA – mai mult decât plata fără griji a taxei de drum

Unitatea de bord EVA a Eurowag oferă servicii suplimentare, pe lângă certificarea EETS și plățile aferente taxelor. Soluția include instrumente integrate de gestionare a flotei, cum ar fi planificarea și urmărirea rutei vehiculelor, descărcări de la distanță ale valorilor tahografului, analiza comportamentului șoferului și tehnologia patentată de geolocalizare FuelGuard, care este complet gratuită pentru clienți. Unitatea de bord EVA oferă astfel proprietarilor de flote, economii de costuri și date pentru a-și gestiona afacerea eficient, economisește timpul dispecerilor cu un software intuitiv de gestionare a flotei și crește siguranța șoferului, deoarece unitatea de bord verifică dacă se depășesc limitele legale de timp de conducere și se pot monitoriza chiar și obiceiurile de conducere ale soferilor.

Cei interesați de OBU EVA certificat EETS trebuie doar să completeze formularul de înregistrare și să selecteze țările în care doresc să activeze serviciul de colectare electronică a taxelor. OBU EVA este, de obicei, livrat în 3 zile lucrătoare de la comandă. Pentru clienții Eurowag existenți, activarea EETS pentru Republica Cehă este și mai ușoară – trebuie doar să vizitați portalul pentru clienți Eurowag și să editați detaliile pentru anumite vehicule în contul de utilizator.

Serviciului European de Taxare Rutieră Electronică permite transportatorilor și șoferilor acestora să călătorească ușor și fără probleme în țările UE. Integrarea rapidă a plăților electronice de taxare în Republica Cehă în soluția noastră a fost, prin urmare, o prioritate pentru noi – la urma urmei, Republica Cehă este piața noastră de origine. Mai mult, numărul de țări în care taxele de drum pot fi plătite prin unitatea de bord EVA va crește în viitor. Lucrăm deja la integrarea plăților taxelor în Slovacia și a plăților post-pay pentru Ungaria“, spune Ivana Lang, Manager de produse taxare la Eurowag.

Pentru mai multe informații despre soluția integrată EVA și plata simplă a taxei de trecere în Europa, vizitați Eurowag. Cei interesați de unitatea de bord EVA cu certificare EETS se pot înscrie aici.

Despre Eurowag

Eurowag furnizează servicii integrate de mobilitate și plată companiilor internaționale de transport de mai bine de 25 de ani. Este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa. Misiunea sa este de a face operarea a milioane de camioane care traversează Europa, mai curată, mai corectă și mai eficientă. În acest scop, Eurowag oferă clienților săi produse și servicii bazate pe tehnologii digitale moderne, de la plăți pentru carburanți convenționali și alternativi, încărcare pentru vehicule electrice și plata taxelor de drum, la rambursări de taxe, telematică și navigație, până la o gamă de servicii financiare și consultanță pentru mobilitate curată.

Pentru mai multe informații, vizitați www.eurowag.com



Comentariile sunt inchise.

Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic


Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

Mai multe în secţiunea Divertisment


Economic - Mar 8, 2024 9:27 - 0 comentarii

Femeile și investițiile: avem nevoie de o demistificare, pentru șanse mai mari pentru femei

Mai multe în secţiunea Economic