Social - Scris de , Friday, 15 October 2010 13:06 - 0 comentarii

Profesorii pleacă de la ore şi cer demisia lui Funeriu

Profesorii din mai multe unităţii de învăţământ din ţară au suspendat astăzi cursurile. Secretarul general al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, Liviu Pop, a anunţat, potrivit Mediafax,  că în multe unităţi de învăţământ din judeţele Piteşti, Suceva, Satu Mare, Iaşi şi Constanţa  au fost suspendate cursurile.
Liviu Pop: “De luni acţiunile ar putea căpăta o şi mai mare amploare. Chiar dacă am cerut aprobări pentru organizarea mitingului, toate sunt acţiuni spontane, fiecare unitate luând propria decizie privind suspendarea cursurilor, fără ca noi să coordonăm aceste acţiuni”.
În faţa Ministerului Educaţiei au loc proteste, iar profesorii cer demisia  ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu.
Protestatarii sunt nemulţumiţi de faptul că ministrul vrea să adopte Legea educaţiei, iar Liviu Pop crede că există pericolul să fie blocată reforma pe care o cer. Profesorii sunt supăraţi şi din cauza afirmaţiei ministrului care a spus că este mandatat de către preşedintele României să închidă 1.700 de şcoli.Comentariile sunt inchise.

Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional


Utilitar - Aug 1, 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Mai multe în secţiunea Utilitar