Auto - Scris de , Monday, 25 March 2024 10:24 - 0 comentarii

Taxa europeană, deja în Slovacia

Un dispozitiv de plată, mai multe țări: Serviciul European de Colectare a Taxelor Electronice (EETS) este acum disponibil și în Slovacia. Acest lucru va simplifica administrarea transportatorilor și va face accesibile toate drumurile cu taxă din țările participante. În plus, clienții Eurowag vor beneficia și de alte avantaje într-o unitate de bord pregătită pentru EETS.

Eurowag, principalul furnizor european de soluții integrate de transport rutier, oferă acum servicii europene de taxare electronică (EETS) în Slovacia. „EETS va permite plățile taxelor în nouă țări ale Uniunii Europene în cadrul unui singur contract. În plus, transportatorii au nevoie doar de o singură unitate la bord în vehicul atunci când traversează aceste țări”, explică expertul Eurowag Milan Moravský, vorbind despre unul dintre principalele avantaje ale EETS.

Pe lângă Slovacia, unitatea de bord EVA a Eurowag permite plata în Republica Cehă, Ungaria, Austria, Polonia, Germania, Belgia, Spania și Portugalia și pe poduri și tuneluri selectate. Deci, dacă un transportator de mărfuri slovac trebuie să transporte mărfuri de la Žilina la portul belgian Oostende, de exemplu, nu trebuie să instaleze o altă unitate în cabină pentru întregul traseu și plătește taxele pentru utilizarea autostrăzilor cu taxă și a drumurilor de clasa I în toate țările de tranzit dintr-o singură mișcare.

“Prin urmare, compania nu trebuie să monitorizeze tranzacțiile și facturarea pentru fiecare stat separat. Avantajul este și eliminarea întârzierilor la frontieră, deoarece nu este nevoie să se înregistreze și să închirieze o unitate de bord pentru fiecare țară”, spune expertul Eurowag.

Instalare ușoară

Obținerea și configurarea unei unități de bord EVA de la Eurowag este foarte ușoară. Odată înregistrată comanda, Eurowag va livra unitatea de bord transportatorului în câteva zile, cu domeniile de taxare deja configurate așa cum a fost comandată. Alte țări pot fi configurate cu ușurință după cum este necesar, iar activarea are loc în câteva ore. Pentru clienții existenți, activarea EETS este și mai ușoară. Dacă au deja o unitate EVA, trebuie doar să selecteze EETS prin portalul clienților pentru anumite vehicule.

„Instalarea unității de bord în vehicul este, de asemenea, foarte intuitivă și rapidă, practic trebuie doar să verificați corectitudinea datelor setate”, spune Milan Moravský. Nu trebuie să cumpărați unitatea de bord, doar plătiți pentru închirierea acesteia.

Servicii suplimentare

Beneficiile EVA OBU nu sunt legate doar de EETS. Unitatea include, de asemenea, servicii integrate gratuite de gestionare a flotei. Dispecerii sau administratorii pot planifica cu ușurință traseul unui vehicul și pot urmări locația acestuia și pot primi alerte automate atunci când este necesar. Tehnologia specială FuelGuard este, de asemenea, disponibilă ca parte a unității de bord EVA. Acest lucru poate compara locația vehiculului și locul în care este utilizat cardul de carburant, prevenind efectiv furtul de carburant.

În plus, pachetul de bază poate fi extins pentru a include funcții mai avansate, dacă se dorește. În cadrul modului EW TRUCK PRO, de exemplu, pot fi utilizate datele CAN Bus, datele din tahograf pot fi descărcate de la distanță sau pot fi monitorizate obiceiurile de condus ale șoferului.Comentariile sunt inchise.

Economic - Apr 4, 2024 11:28 - 0 comentarii

Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”

Mai multe în secţiunea Economic


Auto - Apr 29, 2024 10:27 - 0 comentarii

Eurowag lansează o rețea selectivă: „Eurowag Prime Network”, 70 de stații de alimentare cu carburanți situate pe coridoarele centrale de transport din Europa

Mai multe în secţiunea Auto


Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport