Sport - Scris de , Tuesday, 19 October 2010 9:57 - 0 comentarii

Bayern Munchen – CFR Cluj, în Liga Campionilor

Campioana României va întâlni astăzi, de la 21:45, echipa germană Bayern Munchen, în cadrul etapei a 3-a a fazei grupelor Ligii Campionilor la fotbal, scrie Jurnalul Naţional.

Cele două echipe au început dezastruos sezonul intern, însă, în momentul de faţă, bavarezii sunt în creştere (3-0 cu Hanovra în weekend), în timp ce clujenii au pierdut în ultima etapă, scor 3-5, în deplasarea de la Vaslui. Şansa românilor ar putea fi absenţele de marca din tabăra lui Bayern: vedetele Miroslav Klose, Franck Ribery, Arjen Robben şi Mark van Bommel sunt accidentaţi, iar atacantul croat Ivica Olic şi fundaşul belgian Daniel van Buyten nu sunt nici ei sută la sută apţi pentru acest meci. 

În ceea ce-i priveşte pe clujeni, le lipseşte şi lor închizătorul Gabi Mureşan. Cu toate acestea, campionii României sunt optimişti. “Toţi jucătorii lor sunt periculoşi. Nu suntem demoralizaţi după înfrângerea de la Vaslui, mergem în Germania să ne facem jocul”, a spus ieri mijlocaşul argentinian Juan Culio, la plecarea spre Munchen. Meciul se va disputa aproape sigur cu casa închisă, după ce bavarezii vânduseră până ieri 61.000 din cele 66.000 de bilete disponibile.

Dacă în campionatele interne se află pe locul 10, respectiv 11, Bayern şi CFR conduc Grupa E din Liga Campionilor. Bavarezii au 6 puncte, CFR – 3, urmată de Romă, tot cu 3 puncte, dar golaveraj inferior, şi elveţienii de la FC Basel, fără punct. Astăzi se mai dispută Roma-Basel, urmând ca pe 3 noiembrie să se joace meciurile retur.Comentariile sunt inchise.

Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Social - Oct 21, 2010 13:21 - 0 comentarii

Companiile caută angajaţi cu studii superioare şi vorbitori de limbi străine

Mai multe în secţiunea Social