Utilitar - Scris de , Monday, 1 August 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Eurowag, o platformă paneuropeană integrată de plată și mobilitate, a lansat o soluție mobilă de plată Eurowag Pay. Utilizatorii vor putea acum să plătească carburantul foarte simplu cu aplicația lor mobilă Eurowag. Noua soluție fintech permite dispecerilor să aibă un control mai bun și mai sigur asupra plăților din flota lor.

Achiziționarea carburantului prin intermediul aplicației Eurowag crește viteza și securitatea tranzacției. Șoferii folosesc aplicația cu datele lor de conectare și, atunci când sunt conectați, aplicația este protejată de un PIN sau de biometrie. Ei pot alimenta doar la o stație de alimentare la care sunt prezenti fizic, deși dispeceratul poate activa de la distanță un alt stand de realimentare, dacă este necesar.

În faza inițială, clienții pot folosi Eurowag Pay la peste 400 de stații situate în Austria, Belgia, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Lituania, Polonia, Slovacia și Spania. Până la sfârșitul anului ar trebui să fie disponibil la peste 1 500 de stații în total. Posibilitatea de a plăti pentru alte servicii cu plata EW, inclusiv parcare, spălare, feribot sau reparații, va urma în curând.

Fără a fi nevoie să căutați un terminal la o stație nesupravegheată, să introduceți un card, să introduceți PIN, să selectați pompa, să scoateți cardul și să vă întoarceți la camion, alimentarea cu Eurowag Pay este o chestiune de câteva clicuri. Șoferul face doar clic pe un buton, selectează un produs la standul de realimentare și poate începe alimentarea. Acest nou proces va face munca clienților noștri mult mai ușoară”, spune Jiří Petrák, Product Owner Mobile Payments Eurowag.

Citiți mai multe despre Eurowag Pay aici.

De asemenea, aici puteți vedea o scurtă prezentare video a aplicației Eurowag Pay.



Comentariile sunt inchise.

Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

Mai multe în secţiunea Divertisment


Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii

Low, low, low-cost…

Mai multe în secţiunea Travel


Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport