Sport - Scris de , Wednesday, 20 October 2010 7:25 - 0 comentarii

CFR Cluj s-a învins singură!

 

Campionii României au pierdut cu 2-3 (1-2) meciul de pe Allianz Arena, din etapa a 3-a a grupelor Ligii Campionilor, după ce şi-au dat două autogoluri şi au ratat o mulţime de ocazii.

După aproape o jumătate de oră în care s-a jucat prudent, clujenii au deschis scorul prin Cadu, după o lovitura liberă executată perfect de italianul De Zerbi. Peste doar câteva minute, acelaşi Cadu deviază în proprie poartă un şut al neamţului Toni Kroos.

Demoralizaţi, clujenii o mai comit o dată. Mingea centrată din corner se loveşte de Panin şi îl păcăleşte pe portarul Stancioiu. Ghinionul proverbial al antrenorului Sorin Cârţu se “materializează” din nou în finalul primei reprize: atacantul Traore scăpa singur spre poarta nemţilor, dar trage în bară, la fel cum o făcuse şi în precedentul meci din Ligă, pierdut cu 1-2 la Roma.

Începutul reprizei a doua aparţine, surprinzător, clujenilor, care au o răbufnire de orgoliu. Totuşi, cei care marchează sunt tot nemţii. Cadu, mai periculos în faţa propriei porţi decât în faţa celei a lui Bayern, şutează în atacantul Mario Gomez, iar mingea îl păcăleşte din nou pe goalkeeper-ul nostru.

Obişnuiţi deja cu autogolurile, jucătorii CFR-ului pleacă la atac, că şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În minutul 86, după cea mai frumoasă fază a meciului, Culio reduce din diferenţă, cu un şut deviat de bară. Pe final, clujenii mai ratează o ocazie monumentală, iar meciul se încheie cu 3-2 pentru Bayern.

În celălalt meci al grupei, elveţienii de la Basel au produs surpriza la Roma: au câştigat cu 3-1, deşi au fost dominaţi copios. Astfel, după câte trei meciuri, situaţia în grupă este următoarea: Bayern are 9 puncte (3 victorii), iar Basel, CFR şi Roma au câte 3 puncte (fiind despărţite de golaveraj). Pe 3 noiembrie, se vor disputa meciurile CFR-Bayern şi Basel-Roma.



Comentariile sunt inchise.

Social - Oct 21, 2010 13:21 - 0 comentarii

Companiile caută angajaţi cu studii superioare şi vorbitori de limbi străine

Mai multe în secţiunea Social


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Economic - Apr 4, 2024 11:28 - 0 comentarii

Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”

Mai multe în secţiunea Economic