Sport - Scris de , Thursday, 21 October 2010 8:33 - 0 comentarii

România, locul 4 la C.M. de gimnastică feminină

La Rotterdam, titlul mondial a revenit Rusiei, urmată de SUA şi China, scrie Mediafax. Din păcate, fetele noastre au ratat podiumul, dar s-au calificat la următoarea ediţie a Campionatului Mondial (CM), care va avea loc anul viitor la Tokyo, graţie prezenţei în primele 24 de echipe.

Fetele care au concurat pentru România sunt: Raluca Haidu, Ana Porgras, Gabriela Dragoi, Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru. Pentru fiecare din cele patru probe – paralele, bârnă, sol, sărituri – au evoluat trei sportive, cele mai solicitate fiind Porgras şi Izbaşa, cu câte trei probe.

România s-a aflat pe locul 4 după fiecare rotaţie (trecere de la un aparat la altul), iar distanţa dintre noi şi locul 3 s-a mărit constant. Lupta la vârf a fost mai palpitantă: China a terminat prima rotaţie pe locul 1, după care a căzut pe treapta a doua şi, în final, a treia a podiumului.

La ultima ediţie a CM, desfăşurată la Stuttgart, echipa feminină a României a obţinut medalia de bronz, având în componenţă o singură sportivă care a evoluat şi aseară, Sandra Izbaşa.



Comentariile sunt inchise.

Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport


Ultima oră - Jan 19, 2024 9:28 - 0 comentarii

Unitatea de bord a Eurowag oferă acum servicii europene de taxare electronică în Spania și Portugalia

Mai multe în secţiunea Ultima oră


Sănătate - Mar 1, 2024 9:30 - 0 comentarii

5 greșeli pe care le fac pacienții atunci când își aleg un spital în străinătate

Mai multe în secţiunea Sănătate