Auto - Scris de , Thursday, 20 July 2023 10:55 - 0 comentarii

Eurowag oferă transportatorilor o conversie facilă a monedei de facturare. Serviciul este gratuit pentru toți clienții

Clienții Eurowag pot plăti facturile pentru carburant, taxe și alte servicii în una dintre cele 13 valute la alegere datorită serviciului de conversie valutară a facturilor

Facturile emise în diferite valute sunt o realitate zilnică pentru transportatorii internaționali. În timp ce companiile de transport mai mari rezolvă problema prin deschiderea de conturi în valută, pentru companiile de logistică mai mici și mijlocii acest lucru poate însemna costuri suplimentare semnificative. Menținerea unui cont în valută implică adesea comisioane, la fel ca și plățile sau transferurile. Eurowag oferă o soluție interesantă și simplă pentru transportatori. Cel mai important furnizor de soluții integrate de transport rutier din Europa oferă conversie valutară pe facturile Eurowag tuturor clienților săi, cu doar câteva clicuri.

Serviciul, care este disponibil prin portalul pentru clienți Eurowag, permite conversia monedei facturii pe majoritatea documentelor de factură. Cele mai frecvente facturi sunt cele emise pentru carburant, taxe de trecere și alte servicii auxiliare furnizate de Eurowag, precum spălarea. „Clientul are o monedă prestabilită pentru factură cu Eurowag. Cu toate acestea, dacă dintr-un motiv oarecare trebuie să plătească o factură într-o altă monedă, o poate face cu câteva clicuri în portalul clienților”, spune Martina Sedláčková, Product Specialist Eurowag, care descrie simplitatea și accesibilitatea serviciului.

Conversie valutară cu volum și număr nelimitat de conversii

 Clientul Eurowag poate schimba moneda de pe factură după conectarea la portalul clientului făcând clic pe butonul „Conversie valutară” din prezentarea generală a facturii. Sistemul va oferi o gamă de 13 valute disponibile, inclusiv rata de conversie actuală, care este derivată din punctul de mijloc al Băncii Centrale Europene. Acest lucru face foarte ușor să comparați avantajul conversiei la Eurowag cu conversia la alte instituții bancare. Un alt avantaj este că clientul poate alege să convertească orice proporție din suma facturată – de exemplu, jumătate din sumă de plătit în propria monedă și jumătate într-o valută străină. Nu există limită pentru numărul de transferuri pentru facturi sau sumele care trebuie convertite.

Serviciul este utilizat de aproximativ 600 de clienți pe lună, adică aproximativ unul din treizeci și cinci de clienți Eurowag. Cei mai mulți dintre aceștia sunt clienți din afara zonei euro, adică din Cehia, Polonia, Ungaria, România și Bulgaria. Serviciul nu are obligații și nu trebuie activat manual. Este disponibil automat pentru toate facturile care au conversia valutară activată”, adaugă Martina Sedláčková, adăugând că serviciul de conversie valutară a facturilor a câștigat popularitate în special în rândul clienților din companiile mici și mijlocii care au afaceri în străinătate, dar sunt, de asemenea, sensibili la costurile asociate cu comisioanele bancare pentru menținerea și utilizarea conturilor în valută.

Acest serviciu este cel mai simplu mod pentru acești transportatori de a converti moneda de facturare. Oferă transparență, rapiditate, ușurință în utilizare și, mai ales, economii la administrare și comisioane pentru produsele bancare valutare. “Deși este un serviciu complementar, simplifică foarte mult operațiunile pentru clienți. În viitor, ne propunem să îmbunătățim experiența utilizatorului. Orientarea în documentele contabile și conversia valutară va fi și mai ușoară și mai clară“, conchide Martina Sedláčková.

Lista serviciilor de conversie valutară de facturare disponibile (sortate în ordinea descrescătoare a volumelor de conversie):

 1. EUR
 2. HUF
 3. CZK
 4. RON
 5. PLN
 6. BGN
 7. USD
 8. CHF
 9. DKK
 10. TRY
 11. NOK
 12. GBP
 13. SEK

Serviciul de conversie valutară de facturare este disponibil pentru toți clienții Eurowag după conectarea la portalul clienților. Moneda nu poate fi schimbată pe facturi folosind cardul EW Mastercard și pentru rambursări de taxe. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul Eurowag.Comentariile sunt inchise.

Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional