Sănătate - Scris de , Monday, 1 June 2020 10:50 - 0 comentarii

Românii cu urgențe medicale pot ajunge la spitalele ACIBADEM din Turcia, în ciuda restricțiilor de călătorie

Pacienții pot contacta din nou birourile oficiale ACIBADEM din România și pot primi sprijin pentru toți pașii care trebuie îndepliniți pentru a fi tratați la Istanbul

Pacienții românii care vor să ajungă pentru tratament la ACIBADEM, pentru situații urgente sau tratamente în curs care nu suferă amânare, au posibilitatea să meargă la Istanbul chiar și în această perioadă: spitalele ACIBADEM sunt deschise și complet sigure, cu măsuri excepționale în vigoare.

De asemenea, s-au deschis birourile oficiale ACIBADEM și sunt gata să îi ajute pe toți cei aflați în nevoie, cu toate procedurile necesare. Până când zborurile sunt disponibile către Turcia, în acest moment accesul în țară este posibil pe cale terestră și este permis pe baza unor documente emise de Ministerul turc al Sănătății. Echipa ACIBADEM va avea grijă să obțină toate aprobările în numele pacientului.

Grupul medical ACIBADEM a luat măsuri speciale de siguranță de la debutul pandemiei, iar spitalele sale au funcționat în continuare fără să fie înregistrare probleme declanșate de infecții cu noul coronavirus. Toți cei care au intrat într-un spital ACIBADEM știu că aspectele care țin de controlul infecțiilor și de siguranța pacienților au fost întotdeauna peste media globală. Dar, de când a început pandemia Covid-19, un Consiliu pentru infecții ia măsuri extraordinare pentru controlul infecțiilor și practicile de siguranță la ACIBADEM: pacienții cu suspiciune sau confirmarea Covid-19 sunt izolați de alți pacienți și admiși în zone predeterminate; profesioniștii din domeniul sănătății care se ocupă de cazuri suspecte sau confirmate nu sunt implicați în îngrijirea pacienților care nu au Covid-19, din cauza riscului de contaminare încrucișată; toate zonele publice ale spitalelor ACIBADEM sunt dezinfectate la intervale dese și, în plus, cele mai sofisticate sisteme de ventilație de înaltă tehnologie curăță și împrospătează aerul prin 3 filtre controlate de un sistem inteligent de automatizare; de asemenea, sunt alocate puncte de intrare separate pentru pacienții cu cancer și boli cronice, categoriile cu risc.

Ca parte a acestui plan excepțional, pacienții români și însoțitorii lor vor fi, de asemenea, testați pentru coronavirus – pot fi testați în țară, iar rezultatul va fi valabil maximum 48 de ore sau vor fi testați în Turcia. Echipa ACIBADEM va oferi toate informațiile necesare și va ajuta pacienții cu tot procesul.

În această perioadă dificilă, experții de renume mondial ai ACIBADEM au rămas aproape de pacienții lor internaționali, inclusiv de români, dar și de comunitățile medicale, prin intermediul webinarilor și consultărilor online.

În fiecare an, mii de români aleg ACIBADEM pentru tratamente oncologice, probleme ce țin de cardiologie, transplant de organe, ortopedie, tratament FIV și medicină estetică.

Pentru informații actualizate despre turismul medical la ACIBADEM, vizitați pagina noastră oficială de Facebook aici: https://www.facebook.com/Spitaleleacibadem/

Despre Acibadem

Acibadem Hospitals Group este cel mai apreciat furnizor de servicii medicale private în Turcia încă din 1991 și face parte dintr-o rețeaua mondială International Healthcare Holdings, al doilea lanț de servicii medicale din lume. Acibadem furnizează servicii comprehensive de diagnostic și tratament angajând profesioniști din domeniul sănătății de cel mai înalt calibru, folosind tehnologie medicală de ultimă oră și funcționând la standarde medicale acreditate la nivelul excelenței. Mii de români merg an de an la spitalele Acibadem, în special în centrele oncologice, cardiologice, de fertilitate, de medicină sportivă și de transplant. Comentariile sunt inchise.

Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

Mai multe în secţiunea Divertisment