Internaţional - Scris de , Friday, 25 June 2021 11:05 - 0 comentarii

Juho Wallenius – noul șef al departamentului de marketing Eurowag

Juho Wallenius devine noul vicepreședinte pentru marketing la Eurowag. În rolul său, el va fi responsabil pentru toate activitățile de marketing ale companiei și se va concentra pe consolidarea afacerii Eurowag în finanțare digitală și comerț electronic. Sarcina sa va include, de asemenea, contribuirea la creșterea gradului de conștientizare a mărcii Eurowag pe noile piețe europene.

Juho Wallenius are o experiență de douăzeci de ani în diverse poziții de marketing și de conducere, în special în companii FinTech în creștere rapidă. Juho se alătură Eurowag de la Ferratum Group, unde a prezentat o imagine de ansamblu asupra concepției, brandingului și lansării băncii mobile a grupului SweepBank.com. În trecut, el a văzut lumea din punctul de vedere al corporațiilor lider în industrie, cum ar fi AkzoNobel, precum și din diferite roluri de conducere în agențiile globale de publicitate și digitale, inclusiv TBWA. De-a lungul carierei sale a lucrat la o varietate de mărci de top, de exemplu Dell, Nike, Nissan, Pepsi și Xbox. Responsabilitățile sale au inclus digitalizarea proceselor de marketing și vânzări, transformarea și repoziționarea mărcilor, în același timp alinierea strategiilor de vânzări și marketing.

„Mă consider un gânditor strategic bazat pe tehnologie și cred cu tărie că cel mai eficient marketing este întotdeauna un echilibru de argumente raționale și emoționale, o combinație de artă și știință, un act de creativitate, precum și o muncă grea. Sunt încântat să mă alătur Eurowag chiar acum, într-o fază foarte impresionantă de expansiune continuă, profitabilă și cereri tot mai mari de conștientizare a mărcii internaționale și amprentă de marketing ”, a declarat Juho Wallenius, nou vicepreședinte de marketing, Eurowag.

Eurowag, companie în creștere rapidă fondată acum 25 de ani în Republica Cehă, oferă o platformă de plăți și tehnologie industriei de transport rutier comercial din 15 țări din Europa. Acum are peste o mie de profesioniști din 30 de naționalități.

„Ambițiile inovatoare de planificare și creștere ale lui Juho sunt ceva ce îi împărtășim cu el, aici, în Eurowag. Suntem încrezători că experiența sa internațională ne va ajuta să ajungem la noi piețe. Împreună, vom coopera pentru a ne asigura poziția de inovator fintech și vom îndeplini în continuare viziunea noastră de lider durabil în industria mobilității ”, a adăugat directorul comercial al Eurowag Sunny Mehta.

Profilul lui Juho pe LinkedIn este disponibil la www.linkedin.com/in/juhowallenius/.



Comentariile sunt inchise.

Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii

Low, low, low-cost…

Mai multe în secţiunea Travel


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Auto - Feb 14, 2024 11:40 - 0 comentarii

Carburantul HVO100: pentru prima dată la stațiile de alimentare Eurowag!

Mai multe în secţiunea Auto