Economic - Scris de , Friday, 29 October 2021 9:51 - 0 comentarii

Volumele de criptomonede tranzacționate pe platformele Saxo Bank au depășit 2,5 miliarde USD

Saxo Bank, specialistul în tranzacționare și investiții online, a anunțat că selecția sa de produse cripto a depășit o cifră de afaceri de 2,5 miliarde USD pentru anul acesta, ceea ce a determinat brokerul online danez să mărească limitele de poziție și să adauge noi produse cripto ca răspuns la cererea crescută a clienților.

Lansat în mai 2021, Crypto FX le permite clienților Saxo să tranzacționeze Bitcoin, Ethereum și Litecoin contra EUR, USD și JPY dintr-un singur cont, fără a fi nevoie să mențină un portofoliu cripto. Cererea pentru oferta Saxo Crypto FX a depășit așteptările și este prognozat să continue, deoarece investitorii caută din ce în ce mai mult activele alternative ca o cale de diversificare și protecție împotriva inflației în creștere.

Ca răspuns la interesul crescând al clienților, Saxo își îmbunătățește și mai mult oferta cripto prin:

Adăugarea de noi produse cripto: Saxo oferă acum nouă perechi Crypto FX cu leverage și mai mult de 50 de produse tranzacționate la bursă (ETP) token-uri de tracking, cum ar fi Cardano, Solana, Polkadot, Stellar, Ripple și alte active digitale populare. Una dintre cele mai recente adăugări include și primul ETF Crypto din SUA emis de Proshares săptămâna trecută sub simbolul BITO.

Creșterea limitelor de poziție: Saxo crește limitele maxime de poziție Crypto FX de la 50.000 USD la 200.000 USD pentru clienții Retail și de la 200.000 USD la 500.000 USD pentru conturile instituționale.

Stanislav Kostyukhin, Commercial Owner pentru segmentul Trader, comentează:

„Saxo Bank și-a propus să ofere un produs care garantează securitatea și ușurința de utilizare asociate unor clase de active mai tradiționale, împreună cu tendințele pieței și dinamica prețurilor din spațiul cripto.

Răspunsul și activitatea excepționale observate în cele șase luni de la lansarea ofertei noastre Crypto FX arată clar că cripto este o clasă de active din ce în ce mai importantă pentru clienții noștri. Pe măsură ce tot mai mulți investitori privesc activele legate de criptomonede ca o protecție împotriva inflației și o cale de diversificare, suntem încântați să sprijinim clienții noștri cu o gamă largă de produse care oferă acces fiabil, reglementat și sigur la piața cripto. Ne așteptăm cu siguranță ca interesul să crească și mai mult pe măsură ce industria cripto continuă să se maturizeze și intenționăm să ne creștem oferta pentru a satisface piața pe măsură ce cererea investitorilor evoluează.”

Clienții pot tranzacționa perechi Crypto FX în timpul orelor de tranzacționare FX, de duminică seara până vineri seara, cu posibilitatea de a deschide atât poziții lungi, cât și scurte. Oferta Crypto FX completează suita existentă de produse Saxo de 200 de perechi FX oferite prin platformele premiate SaxoTraderGO și SaxoTraderPRO.



Comentariile sunt inchise.

Sănătate - Mar 1, 2024 9:30 - 0 comentarii

5 greșeli pe care le fac pacienții atunci când își aleg un spital în străinătate

Mai multe în secţiunea Sănătate


Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport


Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional