Ultima oră - Scris de , Friday, 19 January 2024 9:28 - 0 comentarii

Unitatea de bord a Eurowag oferă acum servicii europene de taxare electronică în Spania și Portugalia

Tags: ,

Eurowag, un furnizor de top de soluții de transport rutier integrat în Europa, oferă acum servicii europene de taxare electronică (EETS) în Spania și Portugalia. Peninsula Iberică face acum parte dintr-un portofoliu de opt țări europene în care taxele de trecere pot fi plătite printr-o unitate de bord EVA.

Taxele pe drumurile și autostrăzile spaniole și portugheze pot fi plătite prin unitatea de bord EVA, începând cu 15 noiembrie 2023. Clienții Eurowag pot utiliza în prezent serviciul EETS în Germania, Ungaria, Belgia, Austria, Polonia, Republica Cehă și la poduri și tuneluri selectate. Soluția, care permite transportatorilor să utilizeze o singură unitate de bord (OBU) pentru a colecta taxele de drum automat și electronic pentru mai multe țări, simplifică funcționarea OBU-urilor și crește siguranța pe drum. Cu cât un șofer are mai puține OBU pe parbriz, cu atât are mai multă vizibilitate și spațiu disponibil.

Gestionarea taxelor și a flotei, într-o singură soluție

Nu numai șoferii, ci și dispecerii, administratorii de flote și proprietarii de flote vor aprecia unitatea de bord EVA, deoarece simplifică foarte mult operațiunile flotei. Pe lângă EETS, soluția include și servicii integrate de gestionare a flotei, cum ar fi planificarea și urmărirea rutelor vehiculelor, alerte automate pentru dispeceri, informații despre întreținerea vehiculelor și tehnologia patentată de geolocalizare FuelGuard, toate gratuite. FuelGuard poate compara locația vehiculului și locația cardului de carburant – dacă acestea sunt diferite, sistemul nu va permite plata carburantului. Acest lucru previne eficient furtul de carburant.

Unitatea de bord Eurowag îmbunătățește astfel siguranța și confortul șoferului, economisește timp dispecerilor datorită software-ului intuitiv de gestionare a flotei și, în cele din urmă, oferă proprietarilor de flote date importante pentru a-și gestiona afacerea și a reduce costurile. În plus, pachetul de bază de management al flotei EW TRUCK BASIC, care este o parte automată a OBU EVA, poate fi extins cu funcții avansate suplimentare în modul EW TRUCK PRO, dacă se dorește. Acestea includ date CAN Bus, descărcări de la distanță de tahograf și monitorizare avansată a șoferului cu coaching.

Eurowag are în plan EETS în alte țări

Atât Spania, cât și Portugalia sunt puncte importante de tranzit pentru transportul rutier comercial. Prin urmare, suntem foarte încântați că transportatorii de mărfuri pot beneficia acum de comoditatea plății electronice a taxelor și de alte caracteristici avansate ale unității de bord EVA și în aceste țări. În plus, intenționăm să extindem în mod continuu soluția noastră integrată în alte țări. Clienții Eurowag pot aștepta cu nerăbdare să poată utiliza EETS în Slovacia în viitorul apropiat„, spune Ivana Lang, director de taxe la Eurowag.

Pe lângă EETS, transportatorii au posibilitatea de a profita de un alt serviciu practic Eurowag – rambursările de TVA și accize. Spania, în special, oferă o reducere la accize până la sfârșitul anului 2023. Clienții care realimentează în Spania au acum o oportunitate unică pentru a reduce costurile”, adaugă Lang.

Gestionați setările de taxare în câteva clicuri

Cei interesați de OBU EVA certificată de EETS trebuie doar să completeze o cerere specifică vehiculului și să selecteze țările în care doresc să activeze serviciul de taxare electronică. Ei vor primi apoi OBU EVA în 2-4 zile lucrătoare. Pentru clienții Eurowag existenți, activarea EETS pentru Spania și Portugalia este și mai ușoară. Pur și simplu vizitați portalul de clienți Eurowag și editați detaliile vehiculelor specifice în contul de utilizator respectiv.

Pentru mai multe informații despre soluția integrată EVA și plata ușoară a taxei de drum în toată Europa, vizitați site-ul Eurowag. Cei interesați de o unitate de bord EVA cu certificare EETS se pot înscrie aici https://registration.eurowag.com/

Despre EUROWAG:

Eurowag furnizează servicii integrate de mobilitate și plată companiilor internaționale de transport de mai bine de 25 de ani. Este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa. Misiunea sa este de a face operarea a milioane de camioane care traversează Europa mai curată, mai corectă și mai eficientă. În acest scop, Eurowag oferă clienților săi produse și servicii bazate pe tehnologii digitale moderne, de la plăți pentru carburnați convenționali și alternativi, încărcare pentru vehicule electrice și plata taxelor, la rambursări de taxe, telematică și navigație, până la o gamă de servicii financiare și consultanță pentru mobilitate curată. .

Eurowag sprijină, de asemenea, inovația în filantropie. Ca parte a proiectului Philanthropy and You, la care ¾ dintre angajații companiei participă în mod regulat, fiecare angajat Eurowag primește un buget individual pentru filantropie, precum și încredere deplină în modul în care sunt cheltuiți banii. Proiectul a inspirat deja alte câteva corporații IT mari să ia măsuri similare. Pentru mai multe informații, vizitați https://ro.eurowag.com/



Comentariile sunt inchise.

Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional


Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

Mai multe în secţiunea Divertisment


Sănătate - Mar 1, 2024 9:30 - 0 comentarii

5 greșeli pe care le fac pacienții atunci când își aleg un spital în străinătate

Mai multe în secţiunea Sănătate