Politic - Scris de , Monday, 11 October 2010 21:58 - 0 comentarii

Legea educaţiei, posibil asumată de Guvern

Coaliţia a decis astăzi ca Guvernul să-şi asume răspunderea pe legea educaţiei naţionale, informează Realitatea TV. Se discută şi despre reexaminarea legilor salarizării unice şi a pensiilor. Coaliţia a luat decizia chiar în această seară, imediat după consultările de la Cotroceni cu Preşedintele Traian Băsescu.

“UDMR susţine idea asumării răspunderii pe Legea Educaţiei cât mai curând.  Este nevoie să pornim anul viitor cu o lege validă încă din toamna acestui an, numai că s-au împodmolit discuţiile la Senat. Sper că va fi o decizie a Coaliţiei de a ne asuma cât de curând legea Educaţiei. Legea pensiilor revine în Parlament şi mâine la Senat se discută în Biroul Permanent cât de repede trebuie să fie pusă pe ordinea de zi a comisiilor, a plenului astfel încât să treacă mai repede de Senat şi de Camera Deputaţilor”, a spus ministrul Laszlo Borbely.

Tot astăzi, Emil Boc, în calitate de preşedinte PD-L, a declarat că doreşte urgentarea adoptării Legii pensiilor, Legii educaţiei, Legii salarizării unitare şi a Legii care vizează accelerarea proceselor în justiţie.



Comentariile sunt inchise.

Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Economic - Apr 4, 2024 11:28 - 0 comentarii

Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”

Mai multe în secţiunea Economic


Sănătate - Mar 1, 2024 9:30 - 0 comentarii

5 greșeli pe care le fac pacienții atunci când își aleg un spital în străinătate

Mai multe în secţiunea Sănătate