Sănătate - Scris de , Thursday, 22 November 2018 12:58 - 0 comentarii

ACIBADEM, alegerea nr. 1 în Turcia pentru serviciile private de asistență medicală

 

  • Brandul ACIBADEM a fost premiat cu binecunoscuta QUALITY meDAL, o recunoaștere a calității standardelor de top
  • “România este printre țările din care vin cei mai mulți pacienți străini în spitalele și instituțiile medicale ACIBADEM”, Rasim Topuz, Business development & Marketing Deputy General Manager.

Brandul, spitalele și serviciile medicale ACIBADEM au fost desemnate drept alegerea numărul 1 de către participanții turci la un sondaj QUDAL, în cadrul căruia au fost întrebați despre preferințele lor în ceea ce privește serviciile medicale private. Peste 1.200 de persoane (peste 15 ani) au fost intervievate de către organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH, cu sediul în Zurich, o organizație care conferă binecunoscutul meDAL QUDAL – QUALITY, un standard de certificare de top acordat instituțiilor care oferă absolut cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor.

Participanții la studiu au putut alege liber orice furnizor de servicii medicale private atunci când menționau preferințele lor. Rugați să numească spitalul din Turcia care, bazându-se pe propria experiență, oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate, numele ACIBADEM a fost cel mai frecvent răspuns.

Bazându-se pe cele mai multe voturi ale clienților primite pentru servicii de cea mai bună calitate, ACIBADEM a primit prestigiosul premiu QUDAL – QUALITY meDAL:

“Distincția QUDAL – QUALITY meDAL 2018/2019 – acordată ACIBADEM este o recunoaștere internațională și o confirmare a efortului continuu pe care îl facem cu toții pentru a oferi cele mai bune servicii de asistență medicală din lume. Importanța premiului meDAL este cu atât mai mare pentru ACIBADEM, cu cât voturile au fost acordate de foști pacienți, pe baza propriei experiențe și a interacțiunii cu personalul, facilitățile și serviciile noastre premium. Este, de asemenea, o promisiune că pacienții noștri vor primi întotdeauna cele mai bune servicii de asistență medicală posibile, cu cei mai buni doctori și personal, susținute de cele mai recente descoperiri medicale, inovații și metode de terapie. Mulțumim pacienților noștri din Turcia și din întreaga lume pentru încrederea lor și mulțumim minunatei noastre echipe pentru faptul că a fost atât de implicată în efortul de a deveni unul dintre furnizorii de asistență medicală de top. De asemenea, e un motiv în plus să susținem misiunea noastră de a ne păstra poziția de lideri printre furnizorii de servicii medicale premium pentru pacienții din România. România este printre țările din care vin cei mai mulți pacienți străini în spitalele și instituțiile medicale ACIBADEM și suntem mândri să spunem că primim un feedback extraordinar și încurajator din partea fiecărui pacient”, a declarat Rasim Topuz, Business development and Marketing Deputy General Manager.

Grupul ACIBADEM Healthcare, al cărui prim spital a fost înființat în 1991, oferă servicii de asistență medicală prin cele 21 de spitale, 16 clinici de ambulatoriu și aproape 22 500 de angajați, dintre care 3.500 de medici și 4.000 asistenți medicali. În prezent, ACIBADEM funcționează în 4 țări: cu tehnologia și infrastructura sa, ACIBADEM oferă servicii de diagnoză și tratament la standardele de asistență medicală certificate prin acreditare JCI. Inovând mereu și punând pacientul mai presus de toate, ACIBADEM Healthcare Group este renumit pentru medici de top la nivel mondial, intervenții medicale inovatoare și tratamente de succes pentru pacienții din întreaga lume.Comentariile sunt inchise.

Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Economic - Apr 4, 2024 11:28 - 0 comentarii

Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”

Mai multe în secţiunea Economic


Auto - Jul 4, 2024 11:12 - 0 comentarii

Surpriză în clasamentul celor mai vândute mașini electrice online în România!

Mai multe în secţiunea Auto