Economic - Scris de , Thursday, 27 April 2023 9:52 - 0 comentarii

Saxo oferă dobânzi pentru lichiditățile neinvestite ale clienților

Saxo a introdus un nou model inovator de rată a dobânzii care permite clienților să obțină venituri din dobânzi din numerarul lor neinvestit, fără perioadă de blocare (tip depozit la termen) sau limită superioară a sumei plătite.

Cu acest nou model de dobândă, rata dobânzii la depozitele clienților este actualizată zilnic în funcție de condițiile pieței, ceea ce înseamnă că ajustările la politica băncii centrale sunt reflectate în mod corespunzător. Clienții Saxo vor vedea acum creșterea ratei dobânzii la depozit pentru a reflecta momentul în care BNR va crește rata dobânzii.

Acest lucru face parte din angajamentul Saxo de a fi partenerul de încredere și de investiții pentru clienții noștri, deoarece platformele Saxo și accesul larg la clasele de active și soluțiile de avere le permit clienților să tranzacționeze prin toate ciclurile macroeconomice.

Rata dobânzii la depozit pentru investitorii cu amănuntul a rămas în urma dobânzilor de pe piață, dar acest lucru e de domeniul trecutului. Cu noul model de dobânzi, clienții Saxo obțin un model mai dinamic și mai transparent, care urmărește evoluțiile pieței în fiecare zi.

Clienții Saxo pot folosi calculatorul interactiv de dobândă pentru a estima dobânda totală primită pentru numerarul lor neinvestit, în funcție de suma depozitului și moneda.

Ce pot obține clienții cu noul model de dobândă:

Fără obligaţii. Clienții nu trebuie să își blocheze fondurile pentru a beneficia de noul model de dobândă. Dobânda primită urmează cursul pieței fără a bloca fondurile clienților pentru o anumită perioadă.

Obțineți dobândă mai mare cu depozite mai mari. Cu cât clienții au depozite mai mari în cont, cu atât se apropie mai mult de rata dobânzii băncii centrale.

Fără limite superioare: cu Saxo, nu există o limită superioară a nivelului de depozit pe care clienții pot câștiga dobândă.

Dobândă pentru diferite valute. Modelul ratei dobânzii se aplică tuturor depozitelor în DKK, euro și dolari SUA.

Mai multe detalii și condiții, aici: https://www.home.saxo/campaigns/interest-rates-calComentariile sunt inchise.

Auto - Apr 29, 2024 10:27 - 0 comentarii

Eurowag lansează o rețea selectivă: „Eurowag Prime Network”, 70 de stații de alimentare cu carburanți situate pe coridoarele centrale de transport din Europa

Mai multe în secţiunea Auto


Utilitar - Aug 1, 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Mai multe în secţiunea Utilitar


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă