Divertisment - Scris de , Monday, 18 October 2010 16:02 - 0 comentarii

Pure Senses Pure Sound

Gabrielle, cea mai bună cântăreaţă britanică de soul, vine în premieră în România şi deschide serile “PURE SENSES PURE SOUND” la Fratelli Studios, pe 28 octombrie. Gabrielle înregistrează în prezent un nou album şi declară pe pagina sa de Facebook că “de abia aşteaptă să se întoarcă pe scenă”, cu ocazia lansării noului material discografic. “Asta este ceea ce ştiu să fac cel mai bine şi iubesc muzica mai mult decat orice altceva”, spune ea. Despre nebunia generată de succesul fulminant al single-ul „Dreams”, piesa care a propulsat-o şi care i-a adus un loc în Cartea Recordurilor pentru cea mai înalta poziţie ocupată de o melodie de debut, Gabrielle spune că piesa e inspirata din viata ei personala.

„Făcand muzica autobiografică simt ca îi las pe cei ce mă ascultă să înţeleagă cine sunt şi prin ce trec. Ştiu că mulţi nu agrează acest gen de expunere, dar este felul în care m-am exprimat mereu, prin muzica”, declară artista londoneză. Gabrielle le promite fanilor un recital senzual de peste o oră, presărat cu piesele care au facut-o celebră precum „Dreams”, „Out Of Reach” sau „Rise”.

După Gabrielle, seria evenimentelor FINLANDIA PURE SENSES PURE SOUND va continua cu alte două dive: Vaya Con Dios și Melanie Fiona, care vor susţine concerte pe aceeaşi scenă din Fratelli Studios pe 11 noiembrie, respectiv pe 2 decembrie.

Biletele pot fi cumpărate, în limita capacitaţii locaţiei (1000 de locuri), la preţul de 200 lei pe concert sau 500 lei în varianta de abonament la toate cele trei evenimente. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librăriile Humanitas). Biletul nu asigură loc la masă.Comentariile sunt inchise.

Utilitar - Aug 1, 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Mai multe în secţiunea Utilitar


Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic


Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional