Utilitar - Scris de , Tuesday, 19 October 2010 13:01 - 0 comentarii

Parcare scumpă în sectorul 4

Dacă aţi plătit un loc de parcare în sectorul patru şi acesta v-a fost ocupat abuziv, gândiţi-vă de două ori înainte să anunţaţi primăria. Aveţi două posibilităţi: fie să treceţi cu vederea şi să aşteptaţi să se elibereze locul, fie să scoateţi din buzunar 50 lei, taxă de urgenţă, potrivit unui proiect de hotărâre al consiliului local, prezentat de NewsIn.

Primăria va identifica locurile ocupate abuziv, la solicitarea celor care le-au plătit, numai dacă se plăteşte această taxă suplimentară.  Aceasta se adaugă celor 59 sau 78 de lei plătiţi de un bucureştean, conform legislaţiei, pentru un loc de parcare, în funcţie de zonă.

Nici cei care parchează pe locurile altora nu vor pleca cu buzunarul plin. Nota de plată care li se aplică include: taxa de ridicare a autovehicului (300 de lei) şi taxa de depozitare a autovehiculului (100 de lei), dacă trec 24 de ore de la ridicarea maşinii, potrivit proiectului de hotărâre.

Cum ne dăm seama dacă un loc de parcare aparţine sau nu cuiva? Trebuie să ne uităm după plăcuţe de identificare care conţin numărul de înmatriculare al autovehiculului pentru care a fost încheiat acordul de parcare, simbolul parcajului, numărul locului de parcare şi atenţionarea că autovehiculele parcate abuziv pe acest loc vor fi ridicate, se mai arată în proiect.



Comentariile sunt inchise.

Internaţional - Mar 31, 2022 10:08 - 0 comentarii

Analiză equities: acțiunile câștigă teren în fața inflației și a mărfurilor

Mai multe în secţiunea Internaţional


Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Economic - Apr 4, 2024 11:28 - 0 comentarii

Perspectiva Saxo pentru T2 „2024: Anul irosit”

Mai multe în secţiunea Economic