Economic - Scris de , Thursday, 21 October 2010 15:49 - 0 comentarii

Aloo… Sandero?

Dacia a lansat, în colaborare cu Orange, o serie limitată a modelului Sandero, exclusiv pentru români, potrivit Automarket.  Cu ce aşteaptă să ne cucerească noul Sandero Orange? Cu un design interior personalizat în stil Orange şi cu un telefon gen carkit cu touch-screen, GPS şi camera foto de 5 MP.

Sandero Orange are un motor pe benzină de 1,2 litri, 75 CP şi costă 9.200 euro, adică cu 200 de euro mai mult faţă de un Sandero de serie, potrivit directorului de marketing al Dacia-Renault, Mihai Bordeanu. Este disponibil în două culori metalizate: negru şi gri.

Interiorul noului model este unic prin centurile de siguranţă şi inserţiile portocalii. Şi asta nu e tot. Pe fiecare tetieră regăsim una dintre mascotele abonamentelor furnizorului de telefonie mobilă Orange. Avem de ales între Fluture, Panteră, Delfin şi Pinguin.

Şi creatorii Sandero Orange nu s-au oprit aici. Au venit cu prima maşină Dacia care are un telefon mobil în varianta standard. Aparatul are un ecran tactil de 3,2 inch, cameră de 5 MP, sistem de operare Google Android şi GPS încorporat. Terminalul produs de compania taiwaneză Gigabyte este vậndut sub numele Orange Boston, iar dacă l-am cumpăra separat ar costa cam 200 de euro.

Noul Sandero Orange dispune în varianta standard de ABS, aer condiţionat, asistenţă la frậnarea de urgenţă şi airbag frontal pentru şofer şi pasagerul din dreapta acestuia.

Dacă noul Sandero este ceea ce îţi doreşti, ar trebui să te grăbeşti. Ediţia este limitată la 1.000 de unităţi. Cu toate acestea, reprezentanţii Dacia au spus că se va mai lansa o ediţie cu încă o motorizare dacă va exista cerere.

Vânzările Dacia în România au scăzut cu 27%. Succesul cele mai vậndute ediţii limitate a Dacia, Kiss FM, l-a făcut pe constructor să încearce să atragă noi clienţi prin această metodă. Anul viitor, sunt anunţate noi ediţii limitate ale Sandero şi Duster.Comentariile sunt inchise.

Utilitar - Aug 1, 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Mai multe în secţiunea Utilitar


Social - Oct 21, 2010 13:21 - 0 comentarii

Companiile caută angajaţi cu studii superioare şi vorbitori de limbi străine

Mai multe în secţiunea Social


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă