Economic - Scris de , Tuesday, 15 May 2018 11:07 - 0 comentarii

Saxo Bank lansează o nouă platformă de tranzacționare pentru traderi activi și clienți instituționali

 

Saxo Bank, specialistul fintech de top axat pe tranzacționare și investiții multi-active, continuă să modeleze viitorul tranzacțiilor prin lansarea platformei SaxoTraderPRO, o platformă prietenoasă pentru profesioniști.

Astăzi, Saxo Bank lansează SaxoTraderPRO, o nouă platformă de tranzacționare pentru traderi activi și clienți instituționali care oferă o combinație unică între o platformă de tranzacționare cu multe funcționalități și ușurința în utilizare. Noua platformă de tranzacționare este una avansată, operând pe mai multe ecrane și oferind un spațiu de lucru ce poate fi complet personalizat pentru Windows și Mac, fără taxe lunare.

SaxoTraderPRO echivalează cu accesul de neegalat al pieței globale de capital, adică fundamentul Saxo Bank. Ca facilitator principal pe piețele financiare internationale, Saxo Bank conectează clienți privați și instituționali cu peste 100 de furnizori globali de lichidități pentru a oferi acces la peste 35.000 de instrumente financiare pe mai multe clase de active. Clientii au acces la ETF-uri, acțiuni, obligațiuni, CFD-uri, Forex/tranzacții valutare, futures și opțiuni care sunt administrate printr-un singur cont.

SaxoTraderPRO va înlocui platforma actuală SaxoTrader pentru traderi activi și clienți instituționali, în timp ce SaxoTraderGO continuă să servească o gamă mai largă de traderi și investitori retail.

Kim Fournais, fondator și CEO, a declarat:

“Am fost o bancă fintech încă dinainte ca termenul să fie creat, iar nucleul Saxo Bank a fost întotdeauna platforma noastră de tranzacționare avansată tehnologic, multi-active. Ne străduim să democratizăm tranzacțiile și investițiile, oferind în principal traderilor și investitorilor aceleași instrumente profesionale și acces la piață ca și administratorilor fondurilor și instituțiilor financiare mari.

Sunt mândru că ne păstrăm viziunea prin lansarea SaxoTraderPRO. Bazându-se pe modelul nostru de afaceri scalabil și pe tehnologia eficientă, SaxoTraderPRO oferă acces intuitiv și gratuit la instrumente și funcționalități care au fost anterior protejate și supuse unor taxe mari”.

Christian Hammer, Head of Platforms la Saxo Bank, a declarat:

“Știm că atât traderii noștri activi cât și clienții instituționali solicită accesul neîngrădit la piețele de capital globale, acces combinat cu un nivel ridicat de control prin instrumente avansate de tranzacționare, execuție rapidă și fiabilă și opțiuni extinse de personalizare pentru a se potrivi nevoilor lor comerciale individuale.

Pentru a asigura exact aceste lucruri, am lucrat cu cele mai recente tehnologii front-end cum ar fi HTML5 / JS / REACT, care se conectează la un singur REST API pe care clienții pot să-l acceseze direct pentru a-și dezvolta funcționalitatea proprie pentru tranzacționare, monitorizare a riscurilor sau raportare.

Clienții noștri sunt în centrul procesului de dezvoltare, oferind feedback constant, prototipuri timpurii și teste A / B cu studii de utilizare în laborator. O multitudine de caracteristici unice au fost dezvoltate pe baza feedback-ului specific din partea utilizatorilor noștri beta cum ar fi modulul de defalcare a marjei pentru a ajuta clienții noștri să gestioneze riscul.

Sunt foarte mândru de rezultatul eforturilor noastre și SaxoTraderPRO este o primă alegere evidentă pentru traderii activi și clienții instituționali care caută atât o platformă de tranzacționare bogată în facilități, cât și o interfață ușor de utilizat, fără taxe lunare de licență”.

Mai multe informații sunt disponibile aici: home.saxo/platforms/saxotraderpro

Caracteristicile principale ale SaxoTraderPRO:

Gradul de utilizare: o platformă de tranzacționare intuitivă, complet personalizabilă, pentru traderi activi

  • Suportă până la șase ecrane pe Windows și Mac și este configurabil pe stațiile de lucru
  • Funcționează pe Windows și Mac
  • O mulțime de funcții utile – zoom, drag and drop, meniul click dreapta, modulele de legătură, “Salvează ca” și multe altele

Instrumente avansate de tranzacționare: noi instrumente de înaltă performanță pentru gestionarea și executarea comenzilor și pentru analizarea datelor de piață.

  • Tichet de tranzacționare îmbunătățit cu tranzacționare cu un singur click, comenzi rapide și multe tipuri de comenzi, inclusiv comenzi algo
  • Plasarea și gestionarea comenzilor conectate în timp real cu cartea de comandă de nivel 2
  • Timp și Vânzări pentru a vizualiza datele de schimb în timp real
  • Clienții pot alege între “Repartizarea în timp real” sau “Repartizarea la sfârșitul zilei” a tranzacțiilor individuale

Managementul inovativ al riscului: Noi instrumente integrate de gestionare a riscurilor

  • Protecție a contului pentru a proteja soldul contului global
  • Alerte marjă personalizate și defalcări ale utilizării marjei
  • Accesare rapidă închidere și anulare toate comenzile

Cea mai bună raportare: Disponibilă în platformă sau ca fișiere PDF / Excel

  • Prezentări de performanță, inclusiv P / L realizate și nerealizate
  • Analiza detaliată a P / L în funcție de sector, activ, clasă, instrument, perioadă de timp etc.
  • Transparența totală a diferitelor elemente de cost
  • Portofolii complete


Comentariile sunt inchise.

Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic


Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii

Low, low, low-cost…

Mai multe în secţiunea Travel


Social - Oct 21, 2010 13:21 - 0 comentarii

Companiile caută angajaţi cu studii superioare şi vorbitori de limbi străine

Mai multe în secţiunea Social