Economic - Scris de , Thursday, 7 June 2018 14:03 - 0 comentarii

Saxo Bank și Nasdaq își unesc forțele pentru a oferi un portofoliu de acțiuni clienților SaxoSelect

Saxo Bank, liderul fintech specializat pe tranzacționarea și investițiile multi-active, și Nasdaq, liderul global în furnizarea de servicii de trading, clearing, tehnologie exchange, listare și informații despre companiile publice listate, anunță azi lansarea unui portofoliu digital de investiții în SaxoSelect, bazat pe datele de cercetare Nasdaq Dorsey Wright.

Noul portofoliu, numit Nasdaq DW Global Momentum, oferă posibilitatea de a investi inteligent și eficient din punct de vedere cost într-un portofoliu de 30-40 de acțiuni selecționate pe baza unei “tării relative” calculate de Nasdaq Dorsey Wright (DW) – furnizor de cercetare în investiții, instrumente și soluții care ajută investitorii să administreze activitatea lor complexă. Portofoliul se concentrează pe acțiuni din state dezvoltate și emergente, mai puțin SUA și este disponibil și investitorilor din România.

SaxoSelect este un serviciu de tranzacționare și investiții automatizat și digitalizat 100%, care permite clienților Saxo Bank să investească în portofolii preselecționate. Portofoliul Nasdaq se adaugă unui pachet de 28 de portofolii, inclusiv cele bazate pe expertiza celor de la Morningstar sau BlackRock.

În SaxoSelect, clienții au vizibilitate deplină asupra fiecărei acțiuni din portofoliu și vor deține acțiunile selectate de Nasdaq. Pozițiile sunt urmărite în timp real, prin platforma SaxoTraderGO, într-un mediu cu o transparență completă. Portofoliul este permanent echilibrat pe baza indicatorilor cercetării Nasdaq.

Kim Fournais, CEO și fondator Saxo Bank a declarat:

“Suntem încântați de parteneriatul cu Nasdaq și de posibilitatea de a oferi rezultatele cercetării Nasdaq Dorsey Wright clienților noștri. Combinând tehnologia noastră unică de tranzacționare cu expertiza Nasdaq în managementul investițiilor, creăm o alternativă la soluția tradițională de management al asseturilor, la un preț foarte competitiv.  Suntem mândri să transformăm expertiza și metodologia Nasdaq în oportunități de investiții. Oferta noastră SaxoSelect e bazată pe convingerea că tehnologia va schimba profund industria managementului de asseturi. Accesul la tehnologie, dorința de transparență și focusul pe performanță vor schimba modul în care oamenii își vor administra economiile. Cooperarea cu Nasdaq arată capacitatea noastră de facilitator de business: selectăm cele mai bune produse și servicii de la cei mai buni furnizori pentru clienții noștri.”

Jay Gragnani, Head of Research and Client Engagement la Nasdaq Dorsey Wright a spus:

“Mediul investițional continuă să se schimbe datorită dezvoltărilor tehnologice, iar asta a ajutat companiile să dezvolte soluții scalabile, combinând capabilitățile unor participanți diverși. Colaborarea cu Saxo Bank transformă strategia noastră investițională într-un portofoliu transparent și eficient care poate fi utilizat de o varietate mare de investitori și care aduce o transparență mai mare și un acces mai complet la piețe.”

Portofoliul țintește profituri ridicate prin cumpărarea de acțiuni pe baza metodologiei “tăriei relative” a Nasdaq Dorsey Wright. Procesul a fost rafinat de-a lungul anilor – Nasdaq Dorsey Wright a abordat această tehnică începând cu 2006. De atunci, a îmbunătățit performanța pe profit brut și net, devenind o opțiune mult mai atractivă din perspectiva risc vs. rezultat. Mai multe informații despre perfomanțe și ofertă în general, pe site-ul Saxo Bank: https://www.home.saxo/investor/managed-stock-portfolios.

Taxa anuală de serviciu pe portofoliu este de 0,75 procente. Serviciul este disponibil și investitorilor din România.Comentariile sunt inchise.

Timp liber - Jun 17, 2022 10:37 - 0 comentarii

5 mașini de familie sub 20.000 de euro – ignorate pe nedrept!

Mai multe în secţiunea Timp liber


Sport - Oct 21, 2010 8:59 - 0 comentarii

Rezultatele UEFA Champions League

Mai multe în secţiunea Sport


Sănătate - Mar 1, 2024 9:30 - 0 comentarii

5 greșeli pe care le fac pacienții atunci când își aleg un spital în străinătate

Mai multe în secţiunea Sănătate