Auto - Scris de , Wednesday, 21 September 2022 10:38 - 0 comentarii

Unitatea de bord Eurowag permite acum plata taxelor de drum în Germania

Tags:

Soluția EVA integrează plata taxelor de drum în cinci țări europene, telematică, precum și protecție împotriva fraudei la alimentare cu carburant

Unitatea de bord EVA de la Eurowag, lider în furnizarea de soluții integrate de transport rutier în Europa, permite acum plata taxei pe șoselele germane. Prin soluția EVA, șoferii pot plăti acum taxe de drum în cinci țări europene, iar unitatea dispune și de telematică avansată, precum și de FuelGuard, care oferă protecție împotriva fraudei la alimentare cu carburant.

„Datorită certificării EETS (European Electronic Toll Service), Germania, cea mai mare piață de taxare din Europa, se alătură Ungariei, Belgiei, Austriei și Poloniei – în toate aceste țări, plățile taxelor de drum se pot face cu ușurință printr-o unitate de bord EVA. Astfel, Eurowag facilitează călătoria șoferilor în toată Europa – reducând numărul de unități de bord care trebuie instalate în vehicule, ceea ce simplifică operarea și lasă mai mult spațiu pe parbriz pentru ca șoferii să se concentreze la drum,” menționează Ivana Lang, Manager de produs Toll la Eurowag.

Taxe, telematică și prevenirea furtului de carburant într-un singur dispozitiv

În plus, Eurowag plănuiește să adauge treptat și alte țări europene la soluția EVA. În viitor, unitatea de bord EVA (OBU) ar putea înlocui alte unități de bord (OBU) pe care șoferii le-au instalat în vehiculele lor pentru plata taxelor electronice. Unitatea de tip plug & play se conectează la o priză de 12 V și este foarte simplu și ușor de utilizat.

Principalul avantaj al soluției EVA este complexitatea sa – o singură unitate integrează nu numai plățile taxelor de drum, ci și instrumente telematice utile, de la planificarea și urmărirea rutei până la descărcarea de la distanță a tahografului și analiza comportamentului șoferului. Telematica calculează costul rutei, verifică prețurile la benzinării și trimite șoferii în cele mai potrivite locații, iar dispecerilor li se furnizează date exacte CAN Bus.

Unitatea EVA include, de asemenea, FuelGuard, o tehnologie patentată de geolocalizare care protejează împotriva fraudei și furtului de carburant. Este una dintre cele mai avansate soluții de prevenire a furturilor de pe piață. FuelGuard compară dacă utilizarea cardului de carburant se potrivește cu locația reală a vehiculului. Dacă locația plății și locația vehiculului sunt diferite, sistemul va respinge plata carburantului.

„Asistența integrată la bord EVA dorește să ofere o soluție simplă, eficientă și flexibilă pentru toți cei care lucrează în transportul rutier. Scopul nostru este ca șoferii să aibă mâinile și vederea libere și ca toate plățile de taxe să fie gestionate pe viitor de o unică unitate de bord, care poate gestiona, de asemenea, telematică avansată și alte servicii”, adaugă Ivana Lang, continuând: „EVA aduce beneficii tuturor. Ușurează călătoriile șoferilor și le permite să se concentreze pe deplin pe operarea vehiculului, simplifică gestionarea tranzacțiilor pentru dispeceri și aduce economii semnificative de costuri pentru transportatori.”

Până pe 30 noiembrie, transportatorii pot obține închirierea gratuită timp de 12 luni a unității de bord EVA, inclusiv un pachet de gestionare a flotei (hartă live, planificare a rutei, urmărire și multe alte funcții) și tehnologia FuelGuard. Mai multe informații pot fi găsite la acest link.



Comentariile sunt inchise.

Sănătate - Mar 1, 2024 9:30 - 0 comentarii

5 greșeli pe care le fac pacienții atunci când își aleg un spital în străinătate

Mai multe în secţiunea Sănătate


Utilitar - Aug 1, 2022 9:15 - 0 comentarii

Eurowag lansează soluția mobilă EW Pay

Mai multe în secţiunea Utilitar


Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii

Low, low, low-cost…

Mai multe în secţiunea Travel