Sport - Scris de , Thursday, 14 October 2010 11:42 - 0 comentarii

Odă arabă lui Mirel Rădoi

Fostul stelist tinde să devină mai iubit în Arabia Saudită decât în Ghencea. Prestaţiile bune de la Al Hilal i-au adus banderola de căpitan, odată cu admiraţia şi respectul arabilor. Unul dintre suporterii săi fanatici i-a dedicat o carte, scrie Onlinesport.

“Rădoi, liderul” are 64 de pagini şi evocă toate momentele importante ale carierei mijlocaşului: debutul la Extensiv Craiova, transferul la Steaua, succesele şi eşecurile din cupele europene, dar şi neîmplinirile de la echipa naţională. Volumul îi este dedicat “celui care a adus un jucător care ne-a oferit atât de multe, celui care l-a adus pe Mirel Rădoi, Prinţul Abdulrhman Bin Massad”, patronul echipei, care a şi finanţat publicarea în 1.000 de exemplare a cărţii.

Transferat la începutul lui 2009 în Arabia Saudit pentru 6.000.000 de euro, fostul căpitan de la Steaua i-a cucerit repede pe arabi. Un fan înfocat chiar şi-a botezat copilul Rădoi, iar jucătorul însuşi a fost “botezat”, la rândul sau, “Zorro”, “Căpitanul” sau “Simbolul” de către suporterii lui Al Hilal.

Cartea dedicată jucătorului român poate fi downloadată la adresa www.radoi8.com.

foto: Mediafax FotoComentariile sunt inchise.

Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

Mai multe în secţiunea Divertisment


Sănătate - Sep 22, 2023 11:07 - 0 comentarii

Expert de renume în oftalmologia pediatrică: de ce controlul vederii este esențial în primul an de viață și cum au crescut cazurile de strabism ce necesită operație, la copii, din cauza expunerii la ecrane

Mai multe în secţiunea Sănătate