Sport - Scris de , Thursday, 14 October 2010 11:42 - 0 comentarii

Odă arabă lui Mirel Rădoi

Fostul stelist tinde să devină mai iubit în Arabia Saudită decât în Ghencea. Prestaţiile bune de la Al Hilal i-au adus banderola de căpitan, odată cu admiraţia şi respectul arabilor. Unul dintre suporterii săi fanatici i-a dedicat o carte, scrie Onlinesport.

“Rădoi, liderul” are 64 de pagini şi evocă toate momentele importante ale carierei mijlocaşului: debutul la Extensiv Craiova, transferul la Steaua, succesele şi eşecurile din cupele europene, dar şi neîmplinirile de la echipa naţională. Volumul îi este dedicat “celui care a adus un jucător care ne-a oferit atât de multe, celui care l-a adus pe Mirel Rădoi, Prinţul Abdulrhman Bin Massad”, patronul echipei, care a şi finanţat publicarea în 1.000 de exemplare a cărţii.

Transferat la începutul lui 2009 în Arabia Saudit pentru 6.000.000 de euro, fostul căpitan de la Steaua i-a cucerit repede pe arabi. Un fan înfocat chiar şi-a botezat copilul Rădoi, iar jucătorul însuşi a fost “botezat”, la rândul sau, “Zorro”, “Căpitanul” sau “Simbolul” de către suporterii lui Al Hilal.

Cartea dedicată jucătorului român poate fi downloadată la adresa www.radoi8.com.

foto: Mediafax FotoComentariile sunt inchise.

Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

Mai multe în secţiunea Divertisment


Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic


Travel - Oct 19, 2010 15:50 - 0 comentarii

Low, low, low-cost…

Mai multe în secţiunea Travel