Economic - Scris de , Wednesday, 20 June 2018 11:23 - 0 comentarii

Saxo Bank adaugă acțiuni de clasă A din China în oferta sa multi-active

Saxo Bank, liderul fintech specializat pe tranzacționarea și investițiile multi-active, anunță astăzi că a adăugat accesul la acțiunile de clasă A din China la oferta sa globală multi-active.

Clienții Saxo Bank pot tranzacționa acțiunile de clasă A listate la bursele din Shanghai și Shenzhen. Accesul este activat cu ajutorul Hong Kong Stock Connect, o colaborare între bursele Hong Kong, Shanghai și Shenzhen, ceea ce permite investitorilor internaționali și celor din China continentală să tranzacționeze valori mobiliare în ambele piețe. Oferta va fi disponibilă în toate piețele Saxo Bank cu excepția Marii Britanii și Japoniei unde va fi implementată într-o etapă ulterioară.

Saxo Bank adaugă acțiunile într-un moment extrem de interesant deoarece acțiunile de clasă A din China au fost recent adăugate în indicele MSCI Emerging Markets, iar autoritățile de reglementare au cvadruplat recent cota zilnică pentru tranzacționare prin programul Stock Connect.

Comentând lansarea, Kim Fournais, CEO și fondator Saxo Bank, a spus:

“Adăugarea acțiunilor de clasă A din China ne consolidează oferta multi-active pentru traderi și investitori și oferă clienților noștri acces la câteva oportunități de investiții foarte interesante. Lansarea reprezintă un prag important în construirea gamei de produse care va face din Saxo Bank un punct de acces de top pentru investițiile în piețele chineze”.

“China reprezintă cea mai importantă poveste de creștere din secolul nostru, iar apetitul în rândul investitorilor de a accesa această creștere prin intermediul piețelor de capital este semnificativă. Investitorii au avut o destul de mică expunere la acțiunile chineze, dar, în combinație cu recenta adăugare a acțiunilor de clasă A din China la indicele MSCI pentru piețe emergente, interesul în aceste acțiuni este în creștere.”

Saxo Bank continuă să ofere cele mai competitive comisioane pentru tranzacționarea instrumentelor financiare, iar acțiunile de clasă A din China nu fac excepție.

Saxo Bank furnizează una dintre cele mai profunde și cuprinzătoare platforme de tranzacționare multi-active disponibile. Adăugarea acțiunilor de clasă A din China consolidează și mai mult principiile Saxo Bank în calitate de furnizor al unui acces incomparabil la piețele de capital globale. Prin conexiunea la peste 100 de furnizori globali de produse și lichidități, Saxo Bank oferă acces la peste 35 000 instrumente financiare în toate clasele de active, incluzând ETF-uri, Acțiuni, Obligațiuni, CDF-uri, Forex, Contracte Futures și Opțiuni pentru care încrucișarea marjelor se poate face dintr-un singur cont.



Comentariile sunt inchise.

Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

Mai multe în secţiunea Divertisment


Auto - Mar 25, 2024 10:24 - 0 comentarii

Taxa europeană, deja în Slovacia

Mai multe în secţiunea Auto


Politic - Nov 21, 2017 11:18 - 0 comentarii

Cele trei opțiuni ale Angelei Merkel

Mai multe în secţiunea Politic