Utilitar - Scris de , Tuesday, 12 October 2010 8:49 - 0 comentarii

Cum puteţi avea 25% reducere la Casco?

Prudenţa şi responsabilitatea în trafic, modelul maşinii, vârsta şoferului, dar şi dotarea cu anvelope de iarnă pot aduce şoferilor reduceri de până la 25% la cumpărarea asigurării, scrie Gândul. Companiile de asigurări încearcă, astfel, să atragă noi clienţi, în condiţiile reducerii de două cifre a vânzărilor de poliţe Casco.

Generali Asigurări a anunţat că oferă reduceri de până la 20% până la 15 decembrie, în funcţie de profilul fiecărui client. Specialiştii firmei au constatat că şoferii cu vârsta de peste 28 de ani care deţin permis de conducere de cel puţin 4 ani şi au cel puţin un copil minor sunt cei mai responsabili şi prudenţi.

În plus, există chiar o corelaţie cu mărcile de maşini pe care aceştia le conduc, anumite maşini înregistrând mai puţine incidente în trafic. “De exemplu, la modelul Touareg, rată daunalităţii (n.r. cât la sută din maşinile dintr-un anumit model sunt despăgubite de asiguratori) este mică, de 1%. Compania poate decide să ofere o cotă redusă la Casco”, explică Bogdan Andriescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări.

La Uniqa Asigurări, persoanele care achiziţionează o poliţă de asigurări Casco, dar şi una sau două poliţe non-auto (pentru asigurarea locuinţei, spre exemplu), beneficiază de reduceri de 15-25%. În plus, toţi clienţii Uniqa primesc gratuit serviciul MeteoAlert, care îi anunţa ce fenomene meteo extreme urmează să aibă loc. La rândul ei, compania Allianz-Ţiriac oferă o reducere de 100 de lei clienţilor care încheie online o asigurare Casco.

Casco acoperă, în general, riscurile de incendiu, explozie, trăsnet, furt total sau parţial al maşinii şi avarii accidentale.Comentariile sunt inchise.

Social - Oct 21, 2010 13:21 - 0 comentarii

Companiile caută angajaţi cu studii superioare şi vorbitori de limbi străine

Mai multe în secţiunea Social


Tehnologie şi ştiinţă - May 31, 2022 10:56 - 0 comentarii

Vânzătorii de mașini second hand promit frecvent echipamente și dotări pe care mașinile nu le au. Iată cele mai întâlnite exemple

Mai multe în secţiunea Tehnologie şi ştiinţă


Divertisment - Feb 22, 2023 11:08 - 0 comentarii

FilmBox+ lansează „canalele inteligente”!  

Mai multe în secţiunea Divertisment